• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. gün HCG sonuçlarınız? 🤩

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
39
19
3
26
Merhaba, transfer sonrası kan değerleriniz kaç çıktı ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıl yükseldi ve gerçekten ikiz gebelik oluştu mu yazarsanız çok sevinirim 🥹

Merhaba, transfer sonrası kan değerleriniz kaç çıktı ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıl yükseldi ve gerçekten ikiz gebelik oluştu mu yazarsanız çok sevinirim 🥹

Ben sadece bir kez verdim transfer sonrası 12.gün ondan sonra vermedim değer yüksek çıkınca doktorum tekrar kan vermemi istemedi direk kese günü vermişti iki hafta sonraya

Anladım teşekkür ederim ☺️

Rica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin 🤲🏻♥️🐣🐣

Rica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin 🤲🏻♥️🐣🐣
Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz hala ☺️ Allah size bağışlasın 🤲🏼

Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz hala ☺️ Allah size bağışlasın 🤲🏼

Yok canım henüz 30. Haftadayız eğer her şey yolunda giderse perinatoloğum 37.haftada sezeryanla almayı planlıyor inşallah umarım o zamana kadar dayanır minik mucizelerim Amin çok teşekkür ederim canım 🤲🏻 darısı başına inşallah 🙏 şu an ne durumdasınız 🥰

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah🤗🥹Salı gününü bekliyorum kese için,hiç zaman geçmiyor ya🥲

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah🤗🥹Salı gününü bekliyorum kese için,hiç zaman geçmiyor ya🥲

Amin Allah razı olsun canım 😍
Ay hadi gözünaydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim 🤲🏻🐣🥹 maşallah 🧿 sağlıcakla görürsün Allah’ın izniyle 🤲🙏🤗

Merhaba cinsiyetlerini öğrendiniz mi?

Yok canım henüz 30. Haftadayız eğer her şey yolunda giderse perinatoloğum 37.haftada sezeryanla almayı planlıyor inşallah umarım o zamana kadar dayanır minik mucizelerim Amin çok teşekkür ederim canım 🤲🏻 darısı başına inşallah 🙏 şu an ne durumdasınız 🥰
Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmış 🥹🥹

T+8. 120
T+10. 265
T+12. 627
T+14. 1.586
T+16. 3.973 (44 saat sonra)
T+17. 9.723 (28 saat sonra)
23.ekim 5+3 de iki kese gördük 🧿🤲🐣🐣

Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmış 🥹🥹

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲🏻
Ya sanki hatırlıyorum seni kimyasal mı olmuştu senin yoksa yanlış mı hatırlıyorum öyle canım benim evet şu an doğuma az kalmıştı üzme kendini Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir gebelik nasip eylesin Amin 🙏
Son durumun nedir nasılsın inşallah her şey yolundadır 🤲🏻😘

T+8. 120
T+10. 265
T+12. 627
T+14. 1.586
T+16. 3.973 (44 saat sonra)
T+17. 9.723 (28 saat sonra)
23.ekim 5+3 de iki kese gördük 🧿🤲🐣🐣

Maşallah 🧿 sübhanallah Rabbim sağlıcakla ilerlemesini kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲🏻

Back
X