• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. gün negatif çıktı, adet olunca hemen başka dr dan başlayabilir miyim

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
arkadaşlar selam testim negatif, ara vermeden devam etmek istiyorum fakat farklı doktorla. hemen başlatıyolar mı nasıl olcak adet olduktan ne kadar süre sonra gitmek lazım

arkadaşlar selam testim negatif, ara vermeden devam etmek istiyorum fakat farklı doktorla. hemen başlatıyolar mı nasıl olcak adet olduktan ne kadar süre sonra gitmek lazım
Zaten adet döneminde 2 veya 3.gunde baslaniyo.hemen baslanmaz 2 veya 3 adet donemi vucut dinlensin bi onceki tedaviden kendine gelsin diye doktorlar beklemeyi uygun goruyo.biz 3 ay bekledik

Zaten adet döneminde 2 veya 3.gunde baslaniyo.hemen baslanmaz 2 veya 3 adet donemi vucut dinlensin bi onceki tedaviden kendine gelsin diye doktorlar beklemeyi uygun goruyo.biz 3 ay bekledik
bende öyle yapıcam, benim adet olamama problemim var işte bıraksan 8 ay bile olmam düşün :) o yüzden

Ilaclardan dolayi rahim cok yoruluyor. Hemen deneme yapmaniz bu sebeple olumsuz olabilir. Birkac ay beklemenizde fayda var. Rahim dinlensin, hormonlariniz duzelsin.

arkadaşlar selam ben dün adet oldum 1-2 ay beklemeye karar verdim. adet kanaması yoğun oluyor sizdede öyle oldu mu

Back
X