- 5 Aralık 2022
- 530
- 154
- 33
- 27
- Konu Sahibi feyza25nur
-
Teşekkür ederim ama yarım saat önce kahverengi leke geldi. adet oldumbenim başıma gelmedi canım ama konu üstte kalsın diye yazıyorum umarım cevap gelir
Hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay silik çizgi gördüm bir saat sonra çıktı. Normalde ciddiye almam ama inanasım geldi işte. Regl olunca bi hayal kırıklığı yaşadım. Önümüzdeki aya inşallah bakalım vardır bir hayırTeşekkür ederim ama yarım saat önce kahverengi leke geldi. adet oldumbu ayda olmadı
Evet bilirim o duyguyuHayırlısı olsun canım. Ben de bu ay silik çizgi gördüm bir saat sonra çıktı. Normalde ciddiye almam ama inanasım geldi işte. Regl olunca bi hayal kırıklığı yaşadım. Önümüzdeki aya inşallah bakalım vardır bir hayır
aminn inşallah canımEvet bilirim o duyguyuVakti saatini bekliyor ya olucak inşallah Hayırlı zamanda güzel haberler alalım inşallah
Sağlıkla kucağına al inşallahCatlatma ignesinden sonraki 13.gun testte bulanik leke cikti, test hatali sandim. 18.gun net cift cizgi cikti. Arasinda bakmadim ama muhtemelen 15.gun falan baksaydim silik cizgi gorebilirdim.
AminSağlıkla kucağına al inşallah12. Gün negatifti 14. Gün adet oldum
İnşallahAminbayramdan hemen sonra senin de çift çizgi görmen nasip olur inşallah
Yok ekstra bi sey kullanmamistimİnşallahkullandığınız herhangi bir şey oldu mu ? Ben bu ay ramazandan dolayı yumurta takibine gidemiyorum. Evde ovulasyon testiyle takip yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm
Kızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?Catlatma ignesinden sonraki 13.gun testte bulanik leke cikti, test hatali sandim. 18.gun net cift cizgi cikti. Arasinda bakmadim ama muhtemelen 15.gun falan baksaydim silik cizgi gorebilirdim.
canım doktorun demiştir şu kadar gün sonra test yapabilirsin çıkar vs diye, ben genelde 14 gün diye duyuyorum burada, daha erken yapılan testlerde iğne sebepli yalancı pozitif çıkabiliyor, eğer yanıltıcı bir sonuç değilse çizgi çok belirginKızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Ben cuma günü kan vermiştim 0 çıktı değer orda iğne etkisi olsa orda da yükselme çıkardı bugün 12.günü aşılamanın çatlama iğnesinin de 14.günü böyle çıktı şimdi decanım doktorun demiştir şu kadar gün sonra test yapabilirsin çıkar vs diye, ben genelde 14 gün diye duyuyorum burada, daha erken yapılan testlerde iğne sebepli yalancı pozitif çıkabiliyor, eğer yanıltıcı bir sonuç değilse çizgi çok belirgin
anladım canım inşallah tutmuştur :) kan testi ver bence bir dahaBen cuma günü kan vermiştim 0 çıktı değer orda iğne etkisi olsa orda da yükselme çıkardı bugün 12.günü aşılamanın çatlama iğnesinin de 14.günü böyle çıktı şimdi de
Vericem çarşamba günü çok teşekkür ederim inşallahanladım canım inşallah tutmuştur :) kan testi ver bence bir daha
Merhaba kan testi verdiniz miVericem çarşamba günü çok teşekkür ederim inşallah
Verdim negatif canım malesefMerhaba kan testi verdiniz mi
Gelecek ay güzel haberler alırsın inşallahVerdim negatif canım malesef
İnşallahGelecek ay güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?