12. Haftada Başlayan aşırı ağrı ve kusma

Filma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
61
54
88
40
İstanbul
Merhaba kızlar,

Pazartesi günü 12. Haftam doldu ve ben pazar gününden itibaren her gün kusmaya başladım :( Aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı hiç geçmiyor. Karın ağrım hep vardı ama bu kadar şiddetli değildi ve 12. Haftama kadar sadece 2 defa kusmuştum. Herkesin şikayetleri 12. Haftada biterken benimki neden yeni başladı :( Doktorum dahiliyeye git dedi ama evden çıkacak gücüm yok... Kendimi zorlayıp en yakın hastanenin aciline gitsem ilgilenirler mi acaba?

Merhaba kızlar,

Pazartesi günü 12. Haftam doldu ve ben pazar gününden itibaren her gün kusmaya başladım :KK43: Aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı hiç geçmiyor. Karın ağrım hep vardı ama bu kadar şiddetli değildi ve 12. Haftama kadar sadece 2 defa kusmuştum. Herkesin şikayetleri 12. Haftada biterken benimki neden yeni başladı :KK43: Doktorum dahiliyeye git dedi ama evden çıkacak gücüm yok... Kendimi zorlayıp en yakın hastanenin aciline gitsem ilgilenirler mi acaba?
Tabii ki de ilgilenirler canım. Yalnız genelde devlet hastanelerinin aciline gidince hamileyimm karnım ağrıo dersen hemen alttan muayene etmeye çalışıyorlar. Buna sakın izin verme

Merhaba kızlar,

Pazartesi günü 12. Haftam doldu ve ben pazar gününden itibaren her gün kusmaya başladım :KK43: Aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı hiç geçmiyor. Karın ağrım hep vardı ama bu kadar şiddetli değildi ve 12. Haftama kadar sadece 2 defa kusmuştum. Herkesin şikayetleri 12. Haftada biterken benimki neden yeni başladı :KK43: Doktorum dahiliyeye git dedi ama evden çıkacak gücüm yok... Kendimi zorlayıp en yakın hastanenin aciline gitsem ilgilenirler mi acaba?

Kusmanız mide bulantısına bağlı ise anlarım ama bu kadar şiddetli bir karın ağrısı ile geliyorsa evde durmayın acilen gidin bence bir hastaneye. Allah korusun apandist olur, birşeyden zehirlenme olur. Beklemeyin lütfen...

Ilginiz için çok teşekkür ederim. Hastaneye gidiyorum şimdi.
Şimdi salgın var bir de akşam biz de yan komşumuzu acile götürdük. 1 saat bekledik hınca hınç doluydu hastane. Herkes ishal kusma şikayetiyle gelmiş. Çok dikkat etmek lazım şimdi allah korusun grip salgınları falan. Ben mecbur klmadıkça evden dışarı çıkmıyorum.

Şimdi salgın var bir de akşam biz de yan komşumuzu acile götürdük. 1 saat bekledik hınca hınç doluydu hastane. Herkes ishal kusma şikayetiyle gelmiş. Çok dikkat etmek lazım şimdi allah korusun grip salgınları falan. Ben mecbur klmadıkça evden dışarı çıkmıyorum.

Sorma bir de o var. Dikkat ediyorum ama hastaneye sağlam giren hasta çıkıyor bu aralar. Rabbim yardımcımız olsun.

Sorma bir de o var. Dikkat ediyorum ama hastaneye sağlam giren hasta çıkıyor bu aralar. Rabbim yardımcımız olsun.

Hastaneye vardıysanız hemen bir maske rica edin. O şekilde bekleyin. Ne olur ne olmaz.

Acil girişinde maske dağıttılar. Gerçekten de inanılmaz kalabalık... Idrar yolları enfeksiyonu gibi dedi doktor, tahlil sonucu bekliyorum.

Ooo iyi düşünmüşler bravo valla. Sağlam giren hasta çıkar hastanelerden.

Enfeksiyonsa antibiyotikle çözerler en azından. İlerlemeden gitmeniz iyi oldu. Enfeksiyon erken doğum sebebi. Allah beterinden saklasın. Bununla geçmiş gitmiş olsun ;)

Ooo iyi düşünmüşler bravo valla. Sağlam giren hasta çıkar hastanelerden.

Enfeksiyonsa antibiyotikle çözerler en azından. İlerlemeden gitmeniz iyi oldu. Enfeksiyon erken doğum sebebi. Allah beterinden saklasın. Bununla geçmiş gitmiş olsun :KK66:

Âmin canım. Idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor. Hamilelerde daha sık görülürmüş. Iyi ki gitmişim :)

Âmin canım. Idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor. Hamilelerde daha sık görülürmüş. Iyi ki gitmişim :)

Hamilelikte malesef hiçbirşey ihmale gelmemeli. Çok iyi yaptın gitmekle. Geçmiş olsun. Rahatlarsın şimdi ilaçlarla ;)

Back
X