12 haftalik hamileyim 7 kilo verdim

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
Merhaba
Uzun zamandır yoktum ama okuyordum tabii ki kk.
2 bucuk yıldır evliyim nihayet bebeğimiz geliyor ama ben günde yarım kilo bazen 1 kilo vermeye basladim.
Acaba ideal kg da mı durur bilgisi olan var mı?
Özel doktor um senin için iyi dedi kg takıntılı olduğunu duymuştum başka hastasından. SSK hastaneye yatarsın kendine bakmaya çalış dedi haftalik test istedi ciger kan hepatit vs
Benzer olay yaşayan var mı ?

Son düzenleme:
Kac kiloydun canim kaca düştün

77 bucukla hamile kaldım ilk ogrenince 79 a çıktım herseyi yiyerek. Son 3 hafta gibi aşırı mide bulantisi yla suan 73

Boyu 172 bu arada evet çok zayıf değilim ama en son 73 kg üniversiteden mezun olunca görmüştüm ki evlenirken diyetisyene gittiğim halde en falan 75 e dusebilmistim

Ben de aynı sebepten aynı kiloyu vermiştim. 15-16 haftalıkken geçti bulantılarım. -1 le doğuma girdim canım. Ama vücudum susuz kalmıştı 13.haftada. 2 gece hastanede yattım. Serumlar falan toparladı biraz. Doktor kontrollerini ihmal etme bu sürede.

Bende asırı bulantı ve iştahsızlık sebebi ile 11 kilo kaybettim.16-17 haftalarda gecti tamamen

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin
ben ilk 16 haftamda 5 kilo verdim devamlı kusmaktan ( 51 ile hamile kaldım 46 lara indim)
şimdi 27 haftalık hamileyim hem verdiğim kiloları aldım üstüne birde 5 kilo aldım ( 56 kilodayım )

merak etme 16. haftadan sonra fazlasıyla alırsın :)

Ben de 3.serumu dün gece yedim.
Baş ağrısı mide bulantısı şimdi de yan boşluklarda kramp olmaya başladı acile gittik gece.
Ne yazık ki yemek içmek yok annemde kaldım 1 hafta devamli az az yedirdi ama evimdeyken mümkün değil en fazla elma yiyorum bazen. Dudaklarım kurudu, idrar yolu enfeksiyonu başladı ne yapacağım nasıl düzelecek bilmiyorum. Herşey kokuyor. Bugün 12 hafta bitti umarım yakında düzelir

Aynı ben de öyleydim. Biraz daha sabır. Meleğini düşün onun için değer. Ne şanslısın ki annen yanındaymış. Ben KV de kalmak zorunda kalmıştım annem başka şehirde olduğu için. Hastaneden çıktığımız gibi annemi aradı sözde şaka yollu gel kızına bak bir şey yemiyor demişti. Gel de huzurlu otur işte...

Bebek kilo aliyorsa gelisimi normalse o kadar takmayin 4aydan sonra kilo almaya baslarsiniz. yalniz arkadaslarin dedigi gibi sivi alimina dikkat edin vucudunuz susuz kalmasin.

Hepinize teşekkür ederim şükür dün akşam bugün daha iyiyim kendim bişeyler yiyebildim.
Şimdi isim konusu açıyorum sadece bebegime odaklanmak istiyorum ♡

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama is arkadasim beslenenedigi ve cok kilo versigi icin 5 aylikken bebegini kaybetti, bebek besin alamadigi icin olmus ne yazikki. Olabildigince yemeye calisin bence. Yemek yiyemeseniz de vitaminli corbalar ya da vitamin hapi gibi destekler almaya calisin.

Vitamin hapina başladım zaten bebegimin gelisiminde sorun yok şükür hatta 1 iki gün önden gidiyor maşAllah. Son mesajı okumasaydim iyiydi çabuk etkileniyorum Umarim düzene girer herseyim

Vitamin hapina başladım zaten bebegimin gelisiminde sorun yok şükür hatta 1 iki gün önden gidiyor maşAllah. Son mesajı okumasaydim iyiydi çabuk etkileniyorum Umarim düzene girer herseyim
Bende senin gibiyim tabiki yemeye calis ama olmuyosa da sikma canini. Dusunsene onlarca multeci var dogru duzgun yemek bulamayip gurbuz cocuklar doguran. Onlarin hic anne olamamasi gerekirdi o zaman.

Teyzem ms hastasiydi yarı yatalakken çöl sağlıklı zeki 1 çocuğu olmuştu o da cesaret veriyor ama nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…