12. Haftam hala lekelenmeler devam ediyor :'(

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
5. Hafta baslayan lekelenmeler 12. hafta olmama ragmen devam ediyor. 2 hafta felan cok guzel duzelme olmustu ama yine eskiye dondum.tam 7 defa camasirim komple kirlencek sekilde kanamam oldu. 3 ay sonra gecer diyorlar 3. Ay doldu sayilir neden gecmiyor

Neden korkarsan o olur olumlu düşün hep. Şarıl şarıl kanama olup 9 ay gezen kadınlar var. Bende yaşadım malesef başlarda biliyorum çok korkunç bişey ama bebeğim hep tutunacak diye dua ettim ve asla ya kaybedersem demedim . Bana ben adına şunu koyarız dediğimde dur belki bu düşer diyenler oldu. Ben Allah ona ömür biçti inşlh dedim. Anneyiz doğduktan sonra bitmiyor endişe ya düşerse ya kafasını çarparsa ... olumlu düşün

canim sen kalbini hic bozma iyi dusun iyi olsun bende ayni asamadan gectim 6. haftada kanamam basladi basta ic camarisimi kirletecek sekildeydi bikazgun durup sonra yeniden basliyordu hatta iki 12. haftadan 14. haftaya kadar asiri derecrde kanamam oldu yataklari batiracak kadar defalarca hastanede yattim suan ama 15. haftada azalmaya basladi suan 17. haftaya girmek uzereyim cok sukur duzelmek uzere sende benim.gibi olmussun muhtemelen korkma en gec 5. ayda gecer seninde hatta bence okdar bile surmeyebilir azalmis bile coktan dedigine gore sen sadece rahat ol is falan yapma hep yat ve dua et allaha emanet et ben oyle yaptim kesin duser dediler hatta asjri kanamayla gittigimde hastanede ebeler bile dusuk kanamasi gibi dediler ama cok sukur iyiyiz icini rahat tut allah buyuk

Hatirliyorum seni Duzelme oldu mu tamamen senin. Ben calisiyorum dinleme firsatim olmuyor malesef

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…