- Konu Sahibi aysemelek35
-
inşallah cnm Allah razı olsun.senin evladını da herkesinkini de...Kollarımıza sağlıkla almak nasip olsun.
genital nub çıkıntısı oluyor ya bebişlerde,ultrason görüntülerinde. ordan bakıp erken haftalarda 11-12. mesela,
cinsiyet tahmininde bulunuluyor.
burda hatta konusu var
ben de ultrason kağıdından baktığım kadarıyla benimki kız :) nub öyle gösteriyo :)
ben de ultrason kağıdından baktığım kadarıyla benimki kız :) nub öyle gösteriyo :)
allahım sızınkını hangı pozısyonda fotosunu cekıp verıyorlar anlamıyom benımkı yatarken verdıler yanı yan halını o yuzden anlamıyom bıde ense kalınlıgı kac mm cıktı benm cok ınce cıtı normalmı 0.11 cıkartı galıba ole hatırlıyorum cunku anlamadıgım yanlıs mı olcttu bu kadın yoksa
12 haftalık ultrason görüntüsünde bende kıza benzetmiştim.hatta nub teorisiyle ilgili konuda birisinin ultrason görüntüsüyle aynıydı hemen hemen.kızdı onunda. aaa tamam dedim kızım geliyor. dr oğlan deyince şaşırdım.gerçi hala göstermedi dr bakın oğlan diye
kendisi söylüyor sadece.sağlıklı olsunlar da evlatlarımız
bana da o başlıkta erkeğe benziyor dediler bakalım artık hayırlısı cnm :)
hangı baslıkta cnm ultrason resmı
hangı baslıkta cnm ultrason resmı
kuzum onun burnu nıye ole cıkmıs:) herhelde yanlıs cıkmıs cnm banada erkek gıbı geldı bende yuklemek ıstıyom ama yukleyemıyorum telden gryorum
valla cnm ultrason 2 boyutlu olduğu için ışık oranı fazla gelmiş burnuna herhalde. 2 tane resim verdi doktor diğeri normal :) ama bu resimde burnu uzun çıkmasına rağmen nub u belli oluyo diğerinde nub u belli olmuyodu :) biz bu resme güldük ya görsen halimize :) benim burnum da küçücüktür :) ne yalan söyleyeyim gönlüm oğlana yakın ama kıza da hayır demiyorum bakalım artık bu tiple bebek erkek olabilir ancak :)
cnm tabıkı farketmez erkek kız benımde kızdan yana ama doktor erkek dedı nasıp kısmet erkek de olur onemlı olan saglıklı olması benımde bacakları havada sankı alttan pıpı cıkmıs gıbı keske yukleyebılsem
hayırlı evlat versin Rabbim de gerisi önemli değil cnm. ben de yukarıda diğer resmi paylaştım :)
gordum cnm baya burnu falan gozukuyo senınkı benımkınden bı hafta buyuk tam bellı oılmuyo benım profıl yapmaya calısıcam fotoyu bbakaarsın cnm
evet resimler genelde pek net çıkmıyo hele de yüklerken. senin profilde göremedim cnm hala..
cnm telden olmuyo ya malesef genede yapmaya clısıcam bakalım ıkılı testı herkez 12 haftasında yapmıs dolu dolu yaptırmıs ben acele bacı 11 3 yaptırdım bende 12 oluyom gercı ama ne bılym bu hamılelıkte kadaya takıym hep
ben sat a göre 11+4 ama ultrasona göre 11+7 iken yaptırdım cnm taramamı. sonucu yarın alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?