• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Kilom dün: 65.9
Bugün ; 65.5
Akşam yemeğini geç yediğim için böyle bir fark beklemiyordum . Yine de çok mutlu oldum.

Kahvaltı
Domates, biber, salatalık vs.
1.5 tatlı kaşığı bal, 1.5 çay kaşığı tereyağı, 1.5 tatlı kaşığı reçel
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kadar ekmek
:)
Normalde bal, tereyağı ve reçel yemeyecektim. Ama canım tatlı çekti, ben de gün içinde yiyeceğime kahvaltıda yiyeyim dedim:) ;) . İyi demiş miyim???

Benim de hedefim o civarda :) günlüğünü takip ediyorum, bu arada o 2 kiloyu 2 günde mi verdin tam anlayamadım da ???
Ve bize katılırsan çok mutlu olurum ;)

o yazıyı yazmadan 1 gün önce tartılmıştım yani 3 günde 2 kilo verdim çok hızlı kilo veriyorum bayramdan beri 4-5 kilo verdim metabolizmam baya hızlandı :)

Son düzenleme:
Kilom dün: 65.9
Bugün ; 65.5
Akşam yemeğini geç yediğim için böyle bir fark beklemiyordum . Yine de çok mutlu oldum.

Kahvaltı
Domates, biber, salatalık vs.
1.5 tatlı kaşığı bal, 1.5 çay kaşığı tereyağı, 1.5 tatlı kaşığı reçel
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kadar ekmek
Normalde bal, tereyağı ve reçel yemeyecektim. Ama canım tatlı çekti, ben de gün içinde yiyeceğime kahvaltıda yiyeyim dedim:) ;) . İyi demiş miyim???

Aslında tatlı ve ekmek yemezseniz daha hızlı kilo verirsiniz ama tabi siz bilirsiniz

Son düzenleme:
Ara
1 kase yoğurt
Öğlen
6 yk patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
Küçük bir salkım üzüm

Yemekten sonra Türk Kahvesi ;)

Bugün yazdıklarıma ek olarak;
1 kase kahvaltılık gevrek, 3-4 kare çikolata yedim, 1 fincan Türk Kahvesi içtim .
Yarın daha çok dikkat edeceğim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu konunun yerine başka bir konu açtım :) mantık aynı :)
konu ismi "Hedef 53 olacak :) Kilo verme macerası başlasın :)"

Back
X