• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Bende yarin temizliğe basliyim o zaman annemde sevinir hem :D:D birde aslında hepimi kilo hedef falan belirlesek her hafta kaç kilo versigimizide görürüz hepimizin

Evet canım çok hoş olur ben tartılmadım bir haftadır regl olmuştum inş yarın tartılıcam inş vermişimdir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yarin temizliğe basliyim o zaman annemde sevinir hem :D:D birde aslında hepimi kilo hedef falan belirlesek her hafta kaç kilo versigimizide görürüz hepimizin

Ben de sürekli azalıp artan mekik programı yapıyorum, birde ender saraç hareketli var onları da her gün 5 5 arttırarak yapıyorum. Benim tartım bozuk :( bayramda da tartıldım dedemlerde 62.5 geldim. Ben 84 lerden indiğim için şimdi daha zor oluyor vermek, fotoğraf eklemiştim günlüğüme bakabilirsiniz isterseniz :) en iyi hedef kurban Bayramına kadar en az 6 kilo diyelim mi :)

" çok aşık :) "

Ben de sürekli azalıp artan mekik programı yapıyorum, birde ender saraç hareketli var onları da her gün 5 5 arttırarak yapıyorum. Benim tartım bozuk :( bayramda da tartıldım dedemlerde 62.5 geldim. Ben 84 lerden indiğim için şimdi daha zor oluyor vermek, fotoğraf eklemiştim günlüğüme bakabilirsiniz isterseniz :) en iyi hedef kurban Bayramına kadar en az 6 kilo diyelim mi :)

Çok büyük başarı :) tebrik ederim ;)

Hoşgeldin canım :) konuyu açarken bu kadar katılım olacağını düşünmüyordum. Sevindiriyorsunuz beni ;)

Hoş buldum :) birlikten güç doğar felsefesine inanıyorum :) başaracağız :) herkes veriyor ve başarılı oluyor bizde neden yapmayalım ki :) benimde hedefim ay sonunda kuzenin düğünü var 55 olmak istiyorum :)

Hoş buldum :) birlikten güç doğar felsefesine inanıyorum :) başaracağız :) herkes veriyor ve başarılı oluyor bizde neden yapmayalım ki :) benimde hedefim ay sonunda kuzenin düğünü var 55 olmak istiyorum :)

Kaçsın canım şuan ve boyun ne kadar

Tabi fotoğrafta ne kadar gözüküyorum bilmiyorum :)

Boyum 155 62.5 kilodayım canım.

Evet hep beraber başaracağız. ;)
Ben tabletten girdiğim için resmini göremiyorum :(
Tekrar tebrik ederim :)

Amaç 18 Ağustos'ta 62 kilo olmak.
2-18 Ağustos arasında her gün tartılacağım. Normalde yapmam ama
Bu 15 günde yapacağım.
Her gün yediğim şeyleri ve yaptığım sporları yazacağım.
Bu 15 günlük planımda bana destek olursanız çok sevinirim :)
Seviliyorsunuz :-* ;)

Amaç 18 Ağustos'ta 62 kilo olmak.
2-18 Ağustos arasında her gün tartılacağım. Normalde yapmam ama
Bu 15 günde yapacağım.
Her gün yediğim şeyleri ve yaptığım sporları yazacağım.
Bu 15 günlük planımda bana destek olursanız çok sevinirim :)
Seviliyorsunuz :-* ;)

Tartı konusunda eksik kalabilirim daha tartı aldıramadım bizimkilere :) ama bende ne yapıyorsam yazacağım sana destek için :) kendime destek için :)

Kızlar 1-2 haftalık hedefimi yazmam için önce tartılmalıyım yarın yazarım

Evet arkadaşlar tartıldım 69.6 hedefim:en az 68 olmak 1 hafta içinde

Back
X