• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 veya 17 hifu yüz germe gençlik aşısı yatıranlar varmı tavsiye edermisiniz

Yaprakkemir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
372
161
23
37
Merhabalar belki yaptıran bilen varsa tavsiye alabilirim kızlar ben bursadayım gerçekten ışe yarıyormu

Hifu tirt hiç bir işe yaramıyor tek yol liposuction onu da doktorlar çabuk iyileşiyor diyor ama öyle değil içeri girmek için açtıkları küçük deliklere dikiş atılıyor boyun ve çene sertleşiyor morarma oluyor dikişler 10 gün içinde alınıyor ya da eriyor izleri bir ayda falan geçiyor çene altındaki sertlik uzun süre kalıyor morarmalar falan da geç iyileşti ben de uzun süre korse kullanılırsa daha şekilli olur dendi yazın tatilde lokal anestezi ile ameliyat olduğum için korse kullanimi rahat oldu.Agri kesici iğne ve ilaçlar veriliyor ilk iki gün sürekli kustum ben herkeste aynısı olmuyor tabiki yani kısa sürede bı iyileşme beklemeyin yaptırırken.

Hifu tirt hiç bir işe yaramıyor tek yol liposuction onu da doktorlar çabuk iyileşiyor diyor ama öyle değil içeri girmek için açtıkları küçük deliklere dikiş atılıyor boyun ve çene sertleşiyor morarma oluyor dikişler 10 gün içinde alınıyor ya da eriyor izleri bir ayda falan geçiyor çene altındaki sertlik uzun süre kalıyor morarmalar falan da geç iyileşti ben de uzun süre korse kullanılırsa daha şekilli olur dendi yazın tatilde lokal anestezi ile ameliyat olduğum için korse kullanimi rahat oldu.Agri kesici iğne ve ilaçlar veriliyor ilk iki gün sürekli kustum ben herkeste aynısı olmuyor tabiki yani kısa sürede bı iyileşme beklemeyin yaptırırken.
Yorumu guncelliyorum liposuction oldum 2 ayı gecti dikiş izleri hala geçmedi koyu bir delik gibi siyah siyah görünüyorlar doktorum sürekli ozon yağı kullan ve verdiği antibiyotikli kremi kullan dedi ama hala ayni böyle bı durum yasayan var mı? çene Altimdaki uyusukluk yeni yeni geciyor ama ufak ufak topaklanmalar var hala masaj yapıyorum hala gece uyurken korse takıyorum.Daha önce gidi liposuction olan varsa yazabilir mi tamamen iyileşme ne kadar sürede oluyor izlerin geçmesi topaklanma ve sertliğin yok olması falan.

Back
X