• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaş kızımın bisexsüel olduğunu öğrendim acilll yardım

merveecrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
2
1
1
36
Hayatımın şokunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 12 yaşındaki kızımın bisexsüel olduğunu öğrendim.çevrensinde bi kaç arkadaşı daha varmış bu şekilde.öncelikle sakin kalmaya çalıştım her ne olursa olsun yanında olacağımı bunun bir kafa karışıklığı olabileceğini bunu anlamasında ona yardımcı olabileceğimi söyledim. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum şoku atlatamadım.psikolog araştırmaya başladım ama bunu kızıma kabul ettirebilir miyim onu da bilmiyorum ne yapmalıyım ben çıldırıcam galiba

Hayatımın şokunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 12 yaşındaki kızımın bisexsüel olduğunu öğrendim.çevrensinde bi kaç arkadaşı daha varmış bu şekilde.öncelikle sakin kalmaya çalıştım her ne olursa olsun yanında olacağımı bunun bir kafa karışıklığı olabileceğini bunu anlamasında ona yardımcı olabileceğimi söyledim. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum şoku atlatamadım.psikolog araştırmaya başladım ama bunu kızıma kabul ettirebilir miyim onu da bilmiyorum ne yapmalıyım ben çıldırıcam galiba
Kendisi mi acikladi, nasıl öğrendiniz? Sakin yaklasmaniz iyi olmuş. Bu bir hastalık değil. Ne yazık ki toplum olarak bunu hastalıkmis gibi görenler olabiliyor ya da tedavi edilmesi gereken bir durum gibi düşünenler. Bu mesajıma da çok kotu yorumlar gelecektir eminim. Ama kabul etmesek de toplum olarak eğer kiziniz gerçekten biseksuel ise bu üzerine bir şeyler yapabileceğiniz bir durum değil. Yaradılış olarak içten gelen bir şey olarak hem erkeklerden hem de kızlardan hoşlanıyor demektir. Ben olsam ben de psikologa götürmek isterdim çocuğumu. Belki de yaşı geregi gerçekten biseksuel olmasa da öyleymiş gibi bir tavır içine de girmiş olabilir ergenlik kargasasindan dolayı vb...

bence cinsel yönelim bir kaç ilişki yaşamadan en azından belirli bir duygusal olgunluğa ulaşmadan tam olarak anlaşılabilecek bir durum değil. gerçekten biseksüel olabilir ama bunu tam olarak şu an netleştirmesi çok zor kaldı ki ergenliğin etkisiyle gerek kimlik karmaşası yaşaması gerekse çevresinde ‘görünür’ olma çabasıyla da böyle düşünüyor olabilir önemli olan bu dönemi kızınızda travma bırakmadan atlatmanız. Psikolog için bir yorum yapamıyorum aslında cinsel yönelim dediğimiz kavram bir çok şeyden etkilenebiliyor böyle düşünmesinin altında çok farklı sebep olabilir bu nedenle belki de doğru bir karardır ama temkinli olmakta hassas davranmakta fayda var

izlediklerinden etkilenmistir.
kontrolsüz ekranin da böyle birseyi var. cocuk ne aldi beynine ne girdi bilmiyorsun o oyun oynadı, cizgi film izledi sanarken
sonra bilincalti doluyor boyle sacma sapan seylerle.
o yaslarda bu havalidir. KKda bile eline el degmeden biseksuel oldugunu iddia eden genckiz vardi, sirf ilgi çekmek icin.
gercek oldugunu düşünmüyorum.

*benim annem de ben lgbt eylemlerine katilip feminist yayinevinden kitaplar alinca lezbiyen oldugumdan korkmus ablamin agzini aramisti😂

Back
X