12 yaşta bir sorun yok canım ayak uydurabilirsin tabiki ancak sen internetten mi tanıştın bununla? Onu öğreneyim
Uzak dur canım o zamanAynen ınstagram dan ekledi
‘Kahve için teşekkürler, iyi şanslar’ diyip daha bir kendi jenerasyonundan birileriyle takıl bence.
Senin sende gördüğünü sandığın şeylerle onun gerçekte sende gördüğü şeyler emin ol ki çoook farklıdır.
Uzak dur canım o zaman
12 yaş olmayacak şey değil bana göre ama tanımadığın etmediğin adamla ne demeye buluştun onu anlamadim?
Bide telefon numaraları da alinmiş
Gerçekten korkmuyor musunuz sapık çıkar katıl çıkar. Anlamadim ki nerden buluyorsunuz bu buluşacak adamlari
Canim o muhtemelen önüne gelen herkesi ekleyen birisidir az biraz da yakisikliysa sakın aldanma ac kabadayilar internette cirit atiyor. Normalde 12 yasta birsey yok ama araya birileri girer,bir arkadas ortamında tanışılır vs oyle ilerler okey. O adam ava cıkmış bide cok kisi takip ediyormus mus uzaklas uzaklasBayağı da kişi takip ediyor
12 yaş olmayacak şey değil bana göre ama tanımadığın etmediğin adamla ne demeye buluştun onu anlamadim?
Bide telefon numaraları da alinmiş
Gerçekten korkmuyor musunuz sapık çıkar katıl çıkar. Anlamadim ki nerden buluyorsunuz bu buluşacak adamlari
Canim o muhtemelen önüne gelen herkesi ekleyen birisidir az biraz da yakisikliysa sakın aldanma ac kabadayilar internette cirit atiyor. Normalde 12 yasta birsey yok ama araya birileri girer,bir arkadas ortamında tanışılır vs oyle ilerler okey. O adam ava cıkmış bide cok kisi takip ediyormus mus uzaklas uzaklas
Su 30 kusur yaslarindaki adamlarin 20 yasindakilerle takilma olaylarini ben anlayamiyorum. Yani belki normaldir digerlerine gore ama bana anormal geliyor. Ne bileyim dusunemiyorum. Ben 30larimi yasarken adam 40larini asmis olacak. Hatta demin bi konu da 17 yas fark okudum. Sasirdim yani 20 yasindasin yasitlarinla ya da ne bileyim 4 5 yas buyuklerle flort etmek, tanimak varken 30unu asmis adamlarla takilmak bana fazla itici geliyor. Dedigim gibi benim dusuncem bu. Belki de bu gercekten normal birseydir.
Aynen aynen aferin akıllısın. Masallah. Okuyormusun benden sana tavsiye internetten kimseye güvenmeÇok yakışıklı değil, evet bence de öyle zaten tuhaf hissettim en iyisi bidaha görüşmemek
12 yasta sorun yok ama tanisma seklinizde sorun var bence, internetten tanismalara karsi biri degilim ( esimle bizde internetten tanisarak evlendik mesela) ama internet uzerinden tanisip 12 yas fark olmasi beni dusundurur, bence herkes kendi jenerasyonuna odaklansin:) 30 lu yaslarin bekarlarinin zaten cok fazla secenegi yok:)
Net bi cevap vermedim
Son yazdığınız şeyde tam olarak neyi kast ettiniz
Aynen aynen aferin akıllısın. Masallah. Okuyormusun benden sana tavsiye internetten kimseye güvenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?