12 yaş ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba ben 20 yasindayim üniversite öğrencisiyim bugün 86 doğumlu biri ile buluşup kahve içtim yaşını sormamıştım ama bu kadar yaş farkı da beklemiyordum keske buluşmadan önce sorsaydım dedim ona bayağı bozuldu sanırım sonra bana mesaj attı eve bıraktıktan sonra bir sorun var mı diye bende bilmiyorum dedim

Net bi cevap vermedim

Son yazdığınız şeyde tam olarak neyi kast ettiniz

12 yaş olmayacak şey değil bana göre ama tanımadığın etmediğin adamla ne demeye buluştun onu anlamadim?

Bide telefon numaraları da alinmiş

Gerçekten korkmuyor musunuz sapık çıkar katıl çıkar. Anlamadim ki nerden buluyorsunuz bu buluşacak adamlari

Telefon numarası vermedim ınstagram dan yazmıştı

Instagram dan tanıştım

Bayağı da kişi takip ediyor
Canim o muhtemelen önüne gelen herkesi ekleyen birisidir az biraz da yakisikliysa sakın aldanma ac kabadayilar internette cirit atiyor. Normalde 12 yasta birsey yok ama araya birileri girer,bir arkadas ortamında tanışılır vs oyle ilerler okey. O adam ava cıkmış bide cok kisi takip ediyormus mus uzaklas uzaklas

Profilini hesaplarını bayağı inceledim buluşmadan önce

12 yasta sorun yok ama tanisma seklinizde sorun var bence, internetten tanismalara karsi biri degilim ( esimle bizde internetten tanisarak evlendik mesela) ama internet uzerinden tanisip 12 yas fark olmasi beni dusundurur, bence herkes kendi jenerasyonuna odaklansin:) 30 lu yaslarin bekarlarinin zaten cok fazla secenegi yok:)

Su 30 kusur yaslarindaki adamlarin 20 yasindakilerle takilma olaylarini ben anlayamiyorum. Yani belki normaldir digerlerine gore ama bana anormal geliyor. Ne bileyim dusunemiyorum. Ben 30larimi yasarken adam 40larini asmis olacak. Hatta demin bi konu da 17 yas fark okudum. Sasirdim yani 20 yasindasin yasitlarinla ya da ne bileyim 4 5 yas buyuklerle flort etmek, tanimak varken 30unu asmis adamlarla takilmak bana fazla itici geliyor. Dedigim gibi benim dusuncem bu. Belki de bu gercekten normal birseydir.

Çok yakışıklı değil, evet bence de öyle zaten tuhaf hissettim en iyisi bidaha görüşmemek

Ben yasini sormayı unuttum genç gibi duruyordu hiç bu yaşta arkadaşım bile olmadı bence de tuhaf

Siz nasıl tanıştınız

Bana da tuhaf geldi pek rahat hissetmedim kendimi

Net bi cevap vermedim

Son yazdığınız şeyde tam olarak neyi kast ettiniz

Şöyle demek istedim; mesela 32 yaşında ve 44 yaşında olan iki kişinin de arasında 12 yaş vardır ama sizinki kadar büyük bir uçurum oluşturmaz bu. Karakterler ve beklentiler oturmuştur..

Sen duygusal olarak hata yapmaya en elverişli yaşlardasın, o ise yaşı itibariyle bir çok gönül işini ezberlemiştir.

Aşkından ölsen belki olur diyeceğim ama instagram tanışıp da 12 yaş işlerden giden birine uyum sağlamaya çalışmaya ne gerek var ? Yapma bunu kendine

Aynen aynen aferin akıllısın. Masallah. Okuyormusun benden sana tavsiye internetten kimseye güvenme

Üniversite okuyorum , bulunduğum yerde ınstagram üzerinden tanışma çok yaygın herkes böyle çünkü öğrenci şehri bende oturup bi kahve içerim diye düşündüm en fazla 6 yaş vardır diye düşündüm ayrıca çok insan takip ediyor muhtemelen birden fazla kişi ile de gorusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…