Neden açıkça yazdım aslında?
Size katiliyorum bence fazla bir yaş farkı var‘Kahve için teşekkürler, iyi şanslar’ diyip daha bir kendi jenerasyonundan birileriyle takıl bence.
Senin sende gördüğünü sandığın şeylerle onun gerçekte sende gördüğü şeyler emin ol ki çoook farklıdır.
Kız daha once sen bu yas farkina cok demiyomuydun12 yaşta bir sorun yok canım ayak uydurabilirsin tabiki ancak sen internetten mi tanıştın bununla? Onu öğreneyim
Hayir demiyordum hatta ben kendimden en az 10 yas buyuk birisiyle evlenmek istiyordum kismet oyle olmadi tabi :) karıştırdın benceKız daha once sen bu yas farkina cok demiyomuydun
Bence yas farki cok.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler normalde. Bacım sen kaynayan süt kazanına bile isteye atlamaya çalışıyorsun. Yine sosyal medya. Öncekinin etkisini üstünden atmamisken yine aynı hataya düşme. Bir soluklan hele yav. Her şey sevgililik flört demek değil ki.
Bence çok farklı galaksilerdesiniz.Merhaba ben 20 yasindayim üniversite öğrencisiyim bugün 86 doğumlu biri ile buluşup kahve içtim yaşını sormamıştım ama bu kadar yaş farkı da beklemiyordum keske buluşmadan önce sorsaydım dedim ona bayağı bozuldu sanırım sonra bana mesaj attı eve bıraktıktan sonra bir sorun var mı diye bende bilmiyorum dedim