Şöyle demek istedim; mesela 32 yaşında ve 44 yaşında olan iki kişinin de arasında 12 yaş vardır ama sizinki kadar büyük bir uçurum oluşturmaz bu. Karakterler ve beklentiler oturmuştur..
Sen duygusal olarak hata yapmaya en elverişli yaşlardasın, o ise yaşı itibariyle bir çok gönül işini ezberlemiştir.
Aşkından ölsen belki olur diyeceğim ama instagram tanışıp da 12 yaş işlerden giden birine uyum sağlamaya çalışmaya ne gerek var ? Yapma bunu kendine
Üniversite okuyorum , bulunduğum yerde ınstagram üzerinden tanışma çok yaygın herkes böyle çünkü öğrenci şehri bende oturup bi kahve içerim diye düşündüm en fazla 6 yaş vardır diye düşündüm ayrıca çok insan takip ediyor muhtemelen birden fazla kişi ile de gorusuyo
Ben yasini sormayı unuttum genç gibi duruyordu hiç bu yaşta arkadaşım bile olmadı bence de tuhaf
Görüsüyordur yüzyüze olmasa da instagramda hikayelerine yanit veriyordur net uzerinden görüsüyordur yani
Bizimkisi biraz daha farkli oldu aslinda, reelde de surekli etkinlikleri filan olan bir muzik sitesi var, olabildigince etkinliklerini konser ve festivallerini takip ettigim, bir cok uye ve editorunu cok yakinen tanidigim, o sitenin forumlarinda birbirimizi takip ediyormusuz birbirimizden habersiz. O da editorlerdendi aslinda ama toplantilarda bir araya gelmisiz kac defa ama birbirimizi nick olarak hic tanimamisiz, siteden sohbet edip reelde bulusunca aslinda daha once defalarca ayni ortamda ( ayni konserde Yni festivalde filan) bulundugumuzu fark ettik, sitedekj cok yakin arkadaslarimizin aslinda ortak oldugunu vsSiz nasıl tanıştınız
Bana da tuhaf geldi pek rahat hissetmedim kendimi
Benden 1 yaş büyük...
Şuan karşımda 20 lik kadın ya da adam olsa, kusura bakma da bebek gözüyle bakar, öyle davranırım.
12 yaş yahu, jenerasyon.
50 ile 60 farketmez ama 20 ile 32 bambaşka bir şey.
Düz mantık siz şuan 8 yaşında biriyle nasıl iletişimi kurabilirsiniz?
İnanın aranızda aynı bu verdiğim örnek kadar fark var.
Yok nerede, yaş oldu 30.Sen 27 degil miydin kız
Merhaba ben 20 yasindayim üniversite öğrencisiyim bugün 86 doğumlu biri ile buluşup kahve içtim yaşını sormamıştım ama bu kadar yaş farkı da beklemiyordum keske buluşmadan önce sorsaydım dedim ona bayağı bozuldu sanırım sonra bana mesaj attı eve bıraktıktan sonra bir sorun var mı diye bende bilmiyorum dedim
Sen 30 yaşında iken o 42 yaşında olacak fark çok bence olmaz o iş baştan son ver ki senin için de önemli bu durum buraya soruyorsun.Merhaba ben 20 yasindayim üniversite öğrencisiyim bugün 86 doğumlu biri ile buluşup kahve içtim yaşını sormamıştım ama bu kadar yaş farkı da beklemiyordum keske buluşmadan önce sorsaydım dedim ona bayağı bozuldu sanırım sonra bana mesaj attı eve bıraktıktan sonra bir sorun var mı diye bende bilmiyorum dedim
Tövbee... Erkek kıtlığı mi var da bu yaşta aşık olmadan,internette tanıştığin koca koca adamlarla buluşuyorsun?
Kahve için sağol de geç.
Merak etme,hayat karşına daha kimleri kimleri çıkartacak...
Katiliyorum +1Su 30 kusur yaslarindaki adamlarin 20 yasindakilerle takilma olaylarini ben anlayamiyorum. Yani belki normaldir digerlerine gore ama bana anormal geliyor. Ne bileyim dusunemiyorum. Ben 30larimi yasarken adam 40larini asmis olacak. Hatta demin bi konu da 17 yas fark okudum. Sasirdim yani 20 yasindasin yasitlarinla ya da ne bileyim 4 5 yas buyuklerle flort etmek, tanimak varken 30unu asmis adamlarla takilmak bana fazla itici geliyor. Dedigim gibi benim dusuncem bu. Belki de bu gercekten normal birseydir.
Üniversite okuyorum , bulunduğum yerde ınstagram üzerinden tanışma çok yaygın herkes böyle çünkü öğrenci şehri bende oturup bi kahve içerim diye düşündüm en fazla 6 yaş vardır diye düşündüm ayrıca çok insan takip ediyor muhtemelen birden fazla kişi ile de gorusuyo
Eh ne güzel işte bence sen etrafına daha çok bakın. Okulda gördüğün çocuklarla arkadaşlık et.
şu dertlerinizi güzel anlatsanız 12 yaşında çocukla buluştunuz sandım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?