12 yaş ?

Hiç bişey hissetmiyorum şu aşamada

Eski ilişkim de böyle başladı aramızda 5 yaş vardı yine birilerini eklemeye devam etti bu sebepten bitti çok canım yandı o yüzden en iyisi görüşmemek

Görüsüyordur yüzyüze olmasa da instagramda hikayelerine yanit veriyordur net uzerinden görüsüyordur yani

Ben yasini sormayı unuttum genç gibi duruyordu hiç bu yaşta arkadaşım bile olmadı bence de tuhaf

Dis gorunuse aldanmamak lazim. Zihniyet onemli. Hani ben 20 yasinda bir kizsam ve bana 32 yasinda bir adam arkadaslik teklif etse biraz irdelerim. Yasiti dengi bayanlar varken neden 20 yasinda bir genc kiz diye? 32 yas olgun bir yas. Isi gucu oturmustr hayattan belli bir beklentisi vardir. Calisma hayatindadir evlenmeyi bekliyordur falan. 20 yasinsa beklentileri apayridir. Ben 20 yasindayken ders calisip okul bitirmeye calisiyordum mesela. Yani henuz bir duzen kurmaya calisiyordum. Bilemiyorum en dogru karari kendin var. Zaten daha 20 yasindasin. Gez toz dengin olanlarla flort et. Insanlari tani. Olgun bir erkekle gorusmek icin bence cok erken.

Görüsüyordur yüzyüze olmasa da instagramda hikayelerine yanit veriyordur net uzerinden görüsüyordur yani

Eski erkek arkadaşım da cafede görmüştü beni sonra ınstagram dan bulup ekledi öyle buluştuk evet görmüştük birbirimizi ama yinede ınstagram sayesinde iletişim kurduk

Bu sekilde bir sürü insan eklediği için de bitirdim canım çok yandı çok üzüldüm şimdi de boşlukta hissediyorum galiba erkeklerin hepsi aynı gibi geliyor

Siz nasıl tanıştınız

Bana da tuhaf geldi pek rahat hissetmedim kendimi
Bizimkisi biraz daha farkli oldu aslinda, reelde de surekli etkinlikleri filan olan bir muzik sitesi var, olabildigince etkinliklerini konser ve festivallerini takip ettigim, bir cok uye ve editorunu cok yakinen tanidigim, o sitenin forumlarinda birbirimizi takip ediyormusuz birbirimizden habersiz. O da editorlerdendi aslinda ama toplantilarda bir araya gelmisiz kac defa ama birbirimizi nick olarak hic tanimamisiz, siteden sohbet edip reelde bulusunca aslinda daha once defalarca ayni ortamda ( ayni konserde Yni festivalde filan) bulundugumuzu fark ettik, sitedekj cok yakin arkadaslarimizin aslinda ortak oldugunu vs

Benden 1 yaş büyük...
Şuan karşımda 20 lik kadın ya da adam olsa, kusura bakma da bebek gözüyle bakar, öyle davranırım.
12 yaş yahu, jenerasyon.
50 ile 60 farketmez ama 20 ile 32 bambaşka bir şey.
Düz mantık siz şuan 8 yaşında biriyle nasıl iletişimi kurabilirsiniz?
İnanın aranızda aynı bu verdiğim örnek kadar fark var.

Sen 27 degil miydin kız

Tövbee... Erkek kıtlığı mi var da bu yaşta aşık olmadan,internette tanıştığin koca koca adamlarla buluşuyorsun?
Kahve için sağol de geç.
Merak etme,hayat karşına daha kimleri kimleri çıkartacak...

Daha 20 yaşında genceciksin, bence kendi yaşıtlarınla ilgilenmelisin. Bi de internetten tanışıp buluştuğun insanlara karşı ekstra tetikte ol. Aman diyeyim

Kendi yas grubunla takil canim.
Daha genceciksin, ne isin var koca adamla.

Sen 30 yaşında iken o 42 yaşında olacak fark çok bence olmaz o iş baştan son ver ki senin için de önemli bu durum buraya soruyorsun.

Mesaj atıyor ne yapsam bilemedim ben zaten karmakarışık durumdayim bide böyle bişey çok saçma olur haklisinis

Katiliyorum +1

Eh ne güzel işte bence sen etrafına daha çok bakın. Okulda gördüğün çocuklarla arkadaşlık et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…