12 yaş ?

Neden açıkça yazdım aslında?

evet baktım bir daha doğum tarihini yazmışsınız.
başlıkta 12 yaş olunca dikkat etmemişim hatta eve bıraktı yazmışsınız sonuna ya nasıl bıraktı ufacık çocuk diye düşündüm:olamaz:
alttaki yorumları okuyunca ayıldım.

Hanımlar 23-31 olur mu? :KK22:

Normal de 3 yaştan fazlasına karşıyım ama etkileyici ve yakışıklı bir beyle tanıştım, kafam karıştı. :KK14:

insan sevdigi kisiden sirf yas sebebi ile ayrilacak degil (resit kisiler icin konusuyorum elbette),

ama boyle ortada sevgi de yokken,
ne gerek var bu kadar risk almaya diye de dusunuyorum.

20 yasindasiniz,
neden boyle yontemlerle birileri ile tanisiyorsunuz onu da hic anlamadim,
hadi ust yas gruplarinda okul falan da bitince kendine uygun kisilerle tanismak zorlasabiliyor, o durumda mantikli da,
sizin icin ne gerek var,
yasiniz itibari ile zaten cevreniz vardir, bosa boyle riskler aliyorsunuz.

‘Kahve için teşekkürler, iyi şanslar’ diyip daha bir kendi jenerasyonundan birileriyle takıl bence.

Senin sende gördüğünü sandığın şeylerle onun gerçekte sende gördüğü şeyler emin ol ki çoook farklıdır.
Size katiliyorum bence fazla bir yaş farkı var

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler normalde. Bacım sen kaynayan süt kazanına bile isteye atlamaya çalışıyorsun. Yine sosyal medya. Öncekinin etkisini üstünden atmamisken yine aynı hataya düşme. Bir soluklan hele yav. Her şey sevgililik flört demek değil ki.

Instagramdan tanıştıgın 32 yasında bir adamla buluşmak..sana göre şu an çok büyük yaşı..sen olgun olsan bile bana göre çok fazla bir yaş..40olursunda belki o 52 olabilir..ki bana göre o bile zor..belki evli yada daha önce bir evlilik yasadı..bilemezsin ..uzak dur..

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler normalde. Bacım sen kaynayan süt kazanına bile isteye atlamaya çalışıyorsun. Yine sosyal medya. Öncekinin etkisini üstünden atmamisken yine aynı hataya düşme. Bir soluklan hele yav. Her şey sevgililik flört demek değil ki.

Çok haklisinis

Merhaba ben 20 yasindayim üniversite öğrencisiyim bugün 86 doğumlu biri ile buluşup kahve içtim yaşını sormamıştım ama bu kadar yaş farkı da beklemiyordum keske buluşmadan önce sorsaydım dedim ona bayağı bozuldu sanırım sonra bana mesaj attı eve bıraktıktan sonra bir sorun var mı diye bende bilmiyorum dedim
Bence çok farklı galaksilerdesiniz.

Back
X