12 YAŞINDA ADET HANIMLAR ACİL BAKARMISINIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
922
135
103
51
Hanimlar iyi günler. 12 yasindaki kizim 4 ay önce adet oldu. Ilk aylarda 4 ila 5 gün suruyordu. Bu ay 6 günü buldu normalde adet bitimine yakin günlerde rengi koyu olmasi gerekirken bu ay farkli oldu. 6. Gunu hala acik kirmizi renkte geliyor bir hayli panik yaptim. Aranizda bunu yasayan anneler varsa yorumlarinizi bekliyorum. 5 gunden 7 gune cikti adeti acaba normalmi? Iki aydir arada kucuk pihtilar oluyor biraz hareketsiz bir cocuk kizim

bence normal, yeni adet olmaya başlayanlarda belli bir düzen beklenmiyor zaten bildiğim kadarıyla.

Bencede normal birçok arkadaşım 12 yaşında adet olmuştu ben 13 te oldum sanırım korkulacak birşey yok

Bende o yaslarda regl olmaya baslamistim, aynen bahsettiginiz sey olmustu hatta sekiz gun filan surmustu sizin gibi annecigim endise etmisti. O zaman doktor ilk bir sene duzenli olmayabilecegini korkulacak bir sey olmayacagini soylemisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…