maalesefo seni eve atacağı günün hayalini kuruyor şimdi.
fantazide son boyut,bari çocuğum olsun olsa gerek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesefo seni eve atacağı günün hayalini kuruyor şimdi.
fantazide son boyut,bari çocuğum olsun olsa gerek..
Şok mu oldunuz, bu bütün erkeklerin kullandığı çok klişe bir cümledir, senden çocuğum olsun istiyorum, çocuk yapalım mı? Gibi gibi.Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
evet ilk defa başıma geldiŞok mu oldunuz, bu bütün erkeklerin kullandığı çok klişe bir cümledir, senden çocuğum olsun istiyorum, çocuk yapalım mı? Gibi gibi.
zaten sevgili gibi konuşmuyoruz laylay konuşuyroruzKız çocuğu annesisiniz. O yüzden kızınıza örnek olmanız gerekiyor. Size gerçekten değer veren biriyle birlikte olmanız daha mantıklı.
Adamın tek derdi kesinlikle cinsellik. Başka hiçbir hissi yok size karşı. Çocuğuma bile yan gözle bakar diye korkarım böyle insanlardan. O yüzden size gerçekten değer verecek insanları hayatınıza alın.
Hele ki dünya öyle kötü ki bir hal aldı ki; kameraya çeker, bir şey yapar. Uzak durun engelleyin gitsin derim. Bakmayın afilli laflar söylediğine. Tek derdi sizinle sevişmek! Bu kadar!
Çünku cıddı bir nıyeto yok gönül eglendırecek sonra sende ıstedın olucak .aynısı ya aynısı. nasıl olsa ayrılmış ee seneler geçsede nasıl sevdiğimi biliyor. seneler sonra normal konusacağımıza neden hemen cinsellik ya insan gibi konuş işte sinir oluyorum ya
Hala görüşmek istiyor kahve içeriz diye bilerek buluşacaksanız kullanılmayı istiyorsunuz demektir gerçekleri bilerek isteyerek fu..bady olun bize sormayınevet benim istediğim görüşülecekse de bi kahve içmek bi yemek yemek. ama dön dolaş konu oraya geliyor maalesef. uzun seneler önce de gördüğüm için görüşmek de istiyorum fakat bu şekilde.
O zaman laylay olarak da bitirin.zaten sevgili gibi konuşmuyoruz laylay konuşuyroruz
koni sahibinin bir cocugu var, bu tarz iliskilerden uzak durmasi gerekir bence. ilerde cocuguna ornek olabilmesi icin. bir de kadinlar erkekler gibi degil fitrat olarak. cinsellik yasadiklarinda illa ki duygusal bag olusur diye dusunuyorum. gecenlerde burda sevgilisinden hamile kalmis biri vardi. sevgilisi kadinin hamile kaldigini duyunca toz olmus resmen kadin zor durumdaydi. kadinlar dikkatli olmali ne yazik ki bu tarz iliskilerde olan kadina oluyorYani ben bunu kullanılmak olarak düşünmüyorum. Sende istiyorsan ve duygusal bi beklentin yoksa yaşayabilirsin. Sonuçta sende zevk alacaksın bu ilişkiden. Mesela bende evlilik düşünmüyorum ama güvendiğim sevdiğim bi insan olursa cinsellik yaşamak isterim.
kız sipariş mi veriyo o nedir öyle benden çoçuk yapar mısın? falan sadece cinsellik duygu yok adamda ona göre gardını alMerhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
lay lay konuştuğunuz kişi mi sizden çocuk yapmak istediğini söyledi tutarsızsınızzaten sevgili gibi konuşmuyoruz laylay konuşuyroruz
konu sahibi okuyun bu yorumu cok iyi fikir benceKadin dogumcuya randevu aldiginizi birkac gun sonra rutin kontrole gideceginizi soyleyin
Birkac gun sonra da doktorun vajinal bi operasyon yapacagini dikis atilacagini "ay umarim cabuk iyilesirim dedim ama 4 5 ayda anca toparlarsin dedi bana" tarzinda birsey dedigini soyleyin
Gorun bakin nasil mesajlari kesiyor
Sizden bi sure birsey cikmayacagini ogrenince nasil R yapacak izleyin