- Konu Sahibi superisi034
-
Yani zevk konusu değişiyor çok nadir.cinsellik dışında aranızdaki iletişim nasıl?
cinsellik nasıl? kötü mü yoksa siz de zevk alıyor musunuz?
hani tek sorun seks sonrası sarılmaması ise bilemedim yani eğer normalde aranız iyiyse, iyi bi baba ise gözardı edilebilir.
Ya ne yazacağımı gerçekten bilemedim.
En azından bu bebekten sonra korunun.
Madem evliliğiniz her anlamda kötü gidiyor bari yavrulara yazık etmeyin.
İnanın mutsuz ebeveynlerle yaşamak çok zor.
Siz ve eşiniz bu şekilde yaşamaya razı olabilirsiniz ama çocukların hiç bir suçu ya da sorumluluğu yok.
Üzülerek söylüyorum ki değişmez. 12 yıl boyunca arpa boyu kadar yol gitmeyen adam daha da gitmez.
Sanırım bu sizin oturmuş düzeniniz artık..
Üzülme lütfen! Dünya onun etrafında dönmüyor. 2 tane evladın var ne kadar güzel. Onlara tutunabilirsin.
Mantıklı tabii... Kordon bağlatıcam doğumda
gayet memnun şikayetlerimi söylesemde arıza öıkarsamda onu hala sevdiğimi sanıyor. aksini söylememe rağmen asla inanmıyor. sevmese baştan ayrılırdı diyor herhaldeMantıklı tabii..
Evliliğinize gelince gerçekten boşanma gibi bir niyetiniz olaydı çoktan açardınız davanızı diye düşünüyorum.
Şu an küçük bir çocuk ve gebe olarak boşanma ve sonrası zorluklara kalkışabilecekseniz Allahım yardımcınız olsun deyip dualarımızı yollarız. Ancak malum maddi ve manevi olarak güçlü toplamak sizin elinizde. O yüzden iş sizde bitiyor yine.
Eşinizin değişebileceğini sanmıyorum o hayatından memnun görünüyor bence.
Eee adam haklı bence.gayet memnun şikayetlerimi söylesemde arıza öıkarsamda onu hala sevdiğimi sanıyor. aksini söylememe rağmen asla inanmıyor. sevmese baştan ayrılırdı diyor herhalde
sevmiyorum amaEee adam haklı bence.
Bunun bir önemi olsaydı gereğini yapman gerekmez miydi?sevmiyorum ama
Bunun bir önemi olsaydı gereğini yapman gerekmez miydi?
çok hatalı davrandım hep sadece cinsellik boşanmaya sebep olmamalı dedim ama çocuktan sonra sevgim bitti lohusalık ve bazı sorumsuzlukları ailesi filan derken bitti gitti
ilk çocuğun sağlık sorunları sebebiyle ayrılamadım başta ve işe ara vermek zorunda kaldım. Herşey gözümde büyüyor ama o iyileştikten sonra -2 yıl sürer- toparlanıp dava açmayı düşünüyorum.İşte ben de onu diyorum.
Herşey sana bağlı arkadaşım.
Ya bu şekilde yaşamaya devam edeceksin ya da yolunu çizeceksin.
Böyle mutsuz ve üzgün durman evlatlarını da etkiler,iyi ve güçlü olmak zorundasın.
Haklısınız ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Belki cinsel birliktelik tatmin edici olmadığındanda olabilir.yaa ben şu duruma takıldım
hani birliktelik sonunda bizde duşa koşuyoruz genelde yani ondan sonra da rutin hayat
bu bu kadar problem olacak birşey mi ki? takıntı haline getirmişsiniz
hani dediğiniz gibi tatmin olmadığınız için iyi hissetmiyorsunuzdurHaklısınız ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Belki cinsel birliktelik tatmin edici olmadığındanda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?