12 yıldır aynı rüyayı görüyorum

Ben de hep ev olarak lise döneminde yaşadığımız evi görürüm. Aslında doğalgazlı evden o eve geçmiştik. Sobalı ve eski bir evdi. Tek iyi yanı güneş alırdı ve genişti. Onun dışında temizlik kendini belki etmezdi. Kapılar eskiydi camlar alüminyumdu. Apartmanda soba olayı ise çok zordu balkonda tutardik. Yine de lise ve üniversite dönemim o evde geçtiği için sanırım ne zaman ev görsem o evi görürüm. Çok mutlu değildik aslında ama herhalde insanın hayatında en çok yer eden dönem lise ve üniversite gibi. Evlilik öncesi o zamanlar güzel demekki akılda o kalıyor

Geçmişe, mutlu anlara özlemden kaynaklanıyor. Ben de gördüğüm tüm rüyaları büyüdüğüm evde hala yaşıyormuşum gibi görüyorum.

Bende acayip rüyalar görürüm hatta bazen görmek istediklerimi(uzaya gitmek vs..) beynine kodların 2 yada 3 günün sonunda o rüyayı görürüm,çok güzel bir ruyaysa uyansamda geri yatıp rüyama devam ederim,bilinç altinizla ilgili mesela dün oğlum ruyasinda korkunca şeyler görmüş bana anlattı nasıl beynimde kalmışsa gece rüyamda rahibeydim şeytan cikariyoduk birinden ayy hala tüylerim dikenleniyor o kişi döndü bana baktı tam elimi ısıtacak eşime rüyamda bagiriyorum ama sesim boğuk cikmiyo sonra kendime salak ruyadasin uyan dedim de gözlerimi açtım ama hala etkisindeyim

Freud ne diyordu: Rüyalar bilinçaltındaki gizli arzuların ifadesidir. Hatta bununla ilgili rüya tabiri kitabı vardır. Okuyabilirsiniz.

O denemde yaşadığınız herhangi bir travmadan dolayıdır. Bilinç altınıza yerleşmiş. Muhtemelen görmeye de devam edeceksiniz. Özelikle kış aylarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…