Ayrılık sebebi diğer iş mi ?
Diğer iş garanti mi?
peki kesinleşirse hemen çıkmanız mı gerekecek (konunuzla alakasız ama aslında en kısa sürede işyerine bildirimde bulunmanız da gerekiyor da o yüzden)ayrılma sebebim diğer iş değildi zaten artık arıyordum çünkü çalıştığım ortamdan hoşlanmamaya başladım her yıl maaşa zam zamanı olaylar olaylar. şuan diğer iş garanti olmadan haber vermedim iş yerine ancak %70 kesiin gibi
Niye ayrılıyosun? Kurumsal değil diye mi?
ayrılma sebebim diğer iş değildi zaten artık arıyordum çünkü çalıştığım ortamdan hoşlanmamaya başladım her yıl maaşa zam zamanı olaylar olaylar. şuan diğer iş garanti olmadan haber vermedim iş yerine ancak %70 kesiin gibi
peki kesinleşirse hemen çıkmanız mı gerekecek (konunuzla alakasız ama aslında en kısa sürede işyerine bildirimde bulunmanız da gerekiyor da o yüzden)
O zaman çalışmaya ara vermek istiyorum deyip ayrılacaksınız. .
(İsminiz mert olunca erkek misiniz diye aklımdan geçmedi değil :○)
2007 üyesiyim sizce erke olsam kazenden kaçar mı:) oğlumun adı
ya benim bildiğim 8 hafta (11 senedir çalışıyor olduğunuz için)evet 15 gün ihbar süresi varmış ben söylesem dahi yerime birini bulamazlar yapılan işi bir ben biliyorum. doğum zamanımda bile benim yerime geçici eleman bulamadılar. çünkü benim yaptığım işi yapıcak olanlar 3500-4000 tl arası para istiyorlar
evet8 haftamı ciddimisiz?
teşekkür ederim şimdi gördüm ona göre davranayım
rica ederimteşekkür ederim şimdi gördüm ona göre davranayım
işverenler kimseyi düşünmüyor,sen neden onları düşünesin.
naparlarsa yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?