12 yıllık evlilik ve ihanet

Çivi çiviyi söker derler, ideal olurdu aynısını yaşatmak günü gün etmek ben açıkçası yapana bravo derdim. Maalesef ben yapamazdım, yapım uygun değil. Acaba böyle kadınlar ilginç gelmiyorlar mı bazı erkeklere, heyecan peşinde olduklarına bakınca.

Ben cevabımı aldım, teşekkür ederim. Çocukluğunuz değil mesele, insan her zaman anne babasını rol model alacak değil, zıt modellere de yönelebiliyorlar. Realist bakıyorum deyip ihanete uğradığınız ilişkiyi bitiren taraf olamamak da, bilemedim. Şu savunma psikolojisini de bir çekiniz lütfen, derdim sizi ikna etmek değil, yargılamak da değil.

İhanete uğradığım ilişkileri bitiren taraf bendim hanımefendi
Bakın sürekli dediklerimi yanlış anlıyorsunuz
Saldırı piskolojisiyle yazdığınız için savunma piskolojisine giriyorum ister istemez.
Ben bitirdim ama savaşsamıydım acaba diye düşünüyorum demek istiyorum orda.
Yoksa başkasına aşık olmuş adama ben yalvarmadım kal diye.
Konuyu yazan bayanda yalvarmıyor kimseye adam gitmiyor diyor.Adam evliliği bitirmek istemiyor .
Birşeyler yazarken karşınızdakini kırıp dökmek yanlış.Bakın burda beni tanımıyorsunuz ben fikrimi yazdım alıntı yapıp polemik yaratınız.
Lütfen artık yazmayın

Evet olabilir tabi
Kadın da aldatabilir karşı taraf affedebilir
Tabiki aksi de mümkün

Yoo aslında gayet sakinim, kimseye saldırmıyorum. Bitirebiliyorsanız ne mutlu, aldatılmak çok yönlüdür, sadece cinsellik değil. Gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen, sizi aptal yerine koyan biri var karşınızda herşeyden önce. Bakın yukarda da demiştim, erkekler aldattı diye terkedilen taraf olmayı kendine yediremez, ben de defalarca affeden kadınların sonunun affettikleri adamlar tarafından terkedilmek olduğunu gördüm. Sanırım olaya ataerkil kafa ile de bakmıyorsunuz, neyse hiç yoktan adaletiniz var. Yaşadığımız coğrafya belli, muhatap olduğumuz insan modeli de.

Nilayderen sizi kutluyorum ihanete uğramayı affetmediğiniz için. Kendinizi sorgulamanızı da anlıyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım demek istiyoruz bence. Ama bu gerçekten karşıdakinin halletmesi gereken bir durum, karakterin sağlam olmadığı noktalarla ilgili bir durum. Biz kendimizi eleştirip daha fazla üzülmeyelim. İngilizcede sevdiğim bir cümle var, psikologlar bu durumlar için kullanıyorlar, you didn’t cause it and you cannot cure it, yani olanların ne sebebi sizsiniz ne de çözümü sizde. Bu kadar yalanı söyleyenler kesinlikle düşünmüyor ben ne yapıyorum, ne ara böyle biri oldum diye. Biz üzülüp, ne var ne yok okuyup kafa patlattığımızla kalıyoruz.

Son düzenleme:
eşinizin amacı sizden ayrılmak değil, ikinci bir beraberlikmiş. bunu yaşamış ve siz sadece bunu biliyorsunuz. ama sizin kitaplardan okudugunuz, filmlerde izlediğiniz gibi temiz bir sevgi , dürüst bir evlilik yok. bunun tek sebebide eşiniz. bir erkek ne yaşarsa yaşasın yada bir bayan eşini aldatmamalı. siz bu yanlış için kılıf ararsanız çok bulursunuz. eşiniz sizi çantada keklik görüyor diyemez kimse size. size sadece şunu sormak istiyorum sizsiz yaşayamayan bir insan siz hasta iken neden iş çevresinden biriyle beraber oluyor.siz hasta iken nasıl onunla mutlu vakit geçiriyor. eşinizin sevgisi, sadakati kadar noksan bir huyu da merhametsizliği. siz bunları yaşadıktan sonra af dilese ne dilemese ne . adam birde pişman değilim diyor. yaptı yapacak . siz evde onu bekleyen ,hiç bir durumda onu yalnız bırakmayan sıfatına sahip eşsiniz. beraber oldugu kadın sizin kadar iyi değil, sizin kadar sevmiyor onu. o bu nedenle siz ondan vazgeçmedikçe sizden vazgeçmeyecek.

Ay bırakın dağınık kalsın ya. Her şeyi siz halletmeyiverin, her iyiyi her doğruyu siz yapmayıverin, bir gün de iyilik sizde kalmasın. Adam aldatıyor, adam af bile dilemiyor, pişkin pişkin dibinizde duruyor; siz hala elimden geleni yaptım mı, ay şöyle yapsam kurtulur muydu diye yemeyin kendinizi.

bu ölüm korkusu değil, bencillik. herkes bir gün ölecek ,
genç, yaşlı, zamanı mı var.
hasta sağlam ne fark eder azrailin var bir sebebi. allah iyi insanlar ile karşılaştırsın.

İnsanın aklıyla oynuyorlar sanki bu kişiler. Evlendiğim adam, örneğin eve giren karıncayı, örümceği öldüremez. Ben de öldürmem ama örümcekten korkarım. Alır hepsini bardakla dışarı atar. Ne kadar merhametli değil mi? Ama çok zor anında eşini yalnız bırakıp eğlencenin dibine vurmuş biri aynı zamanda. Ben ona bunları yapsam her halde yaşamak istemezdim. Müthiş bencil tarafları olduğunu bu şekilde öğrendim. Dediğiniz çok doğru, eve sarhoş gelip ben senin gibisini hiç bulamıycam, senin gibi seven bulamıycam diye naralar atmayı biliyor. Benim vazgeçmem gerekiyor farkındayım.

aldatmaya dair kanıt olduktan sonra boşanmıyacagım ne demek, bende sakin bir insanım ama durumunda göre . lütfen tırnaklarınızı çıkarın ki bu şahıs sizi daha az yaralasın.

Naifligi bir seferligine kenara birakın.Esyalarini toplayip kapinin onüne koyun demis biri.Kesinlikle katiliyorum.Git demenizle gitmeyecek.Sizin iyi niyetinizden ve sakinliginizden yararlanip acaba affettirirmiyim diye debelenecek.Sizinle hayatinda huzurluydu,istikrar ve bakim vardı.Disardan heyecan lazim oldu.Onu denedi ve yasadi.Siz olmayinca disardaki heyecanin da anlami kalmayacak.Hayatinin demirbası sizsiniz..Ama dedigim gibi sert bi darbeyi haketmis.Boyle cözülmez aynı ev işiniz.Gayret etmenize gerek yok.Kovacaksınız ya da atacaksiniz kapı onüne.Acımayin.

Bi üyenin konusu vardı o da 12 yıllık evlilikte diye başlıyordu, siz 2.üyelik mi aldınız? Gökçen miydi neydi

Sessiz atin ciftesi pek olur derler
Bosanma dilekcesini verin er gec bosanacagini anlar kararliysaniz kararli oldugunuzu eline kapi gibi dilekce gelince anlar

Mal bu bazi erkekler ya yap et sonra ay ben ne yaptim bosama beni barisalim. eee kadin yapsa ayni seyi bosamadan mezara koyarlar

Hayır yüzsüz bi de devam ediyormuş şaka gibi ya bırakamıyormuş ablacım senin basiretin mi bağlandı paran mı yok neden çekip gitmiyorsun ?

İlahi adalet gerçekleşti mi yoksa o kadınla mutlu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…