120 KİLO İLE ZAYIFLAMA

rabia_ridvan

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
60
17
288
İstanbul
Arkadaşlar konuları inceledim. Fakat benim gibi yüksek kiloya sahip kimseyi göremedim. 120 kiloyum. Benim gibi yüksek kilosu olupta defalarca deneyip başaramayanlar için, beraber yeni bir başlangıç olsun istedim. Umarım benim gibi gerçekten zayıflamada sıkıntı çekenlerin birbirimize destek olabileceğimiz bir yardımlaşma olur.

Arkadaşlar konuları inceledim. Fakat benim gibi yüksek kiloya sahip kimseyi göremedim. 120 kiloyum. Benim gibi yüksek kilosu olupta defalarca deneyip başaramayanlar için, beraber yeni bir başlangıç olsun istedim. Umarım benim gibi gerçekten zayıflamada sıkıntı çekenlerin birbirimize destek olabileceğimiz bir yardımlaşma olur.
Merhaba öncelikle başarılar; Bende 97 kg dan başladım zayiflamaya 20 kg verdim fakat son 2 ayda geri 3 kg almışım.kilo verme sürecinde kesinlikle kimseyi ne dediğini kafaniza takmayın,çok sıkı diyetler yapıp da kendinizi sıkmayın çünkü bi yerde patlıyor,sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın ve şekeri hayatınızdan çıkarın,ben mesela bu konuda tatlı krizlerinde problem yasadim ve cok canim istediğinde bitter çikolata yada yarim pors sutlacla astm

Haklısınız ne zaman diyete başlasam sürekli hüsranla sonuçlanıyor. Kendimi çok sıkmaya çalışıyorum. Sonra bir bakıyorum verdiğimin 2 katı almışım. Şimdi daha sakin devam etmeye çalışıcam ki uzun vadeli olsun.

bugünkü yediklerimi yazıyorum:
sabah (10 gibiydi) 2 dilim tam buğday ekmeğinin içine peynir domatesli tost
Öğlen (2 gibiydi) bir simit
Akşam (19:30) bir tabak kurufasulye ve 3 çorba kaşığı pilav

bugünkü yediklerimi yazıyorum:
Öğlen (2 gibiydi) bir simit
Akşam (19:30) bir tabak kurufasulye ve 3 çorba kaşığı pilav
Aslında öğlen mesela simit yerine salata yoğurt tavuk vb. Gibi karbonhidrat olmayan şeyleri yeseniz,çünkü yediğiniz az da olsa karbonhidrat olunca bizim için sıkıntı oluyor.Ben mesela evdeyim o yüzden ipin ucunu kaçırdım yarından itibaren başlıyorum tekrar isterseniz beraber motive olabiliriz

bugün ise
Öğlen (3 gibiydi) 4 kaşık makarna
Akşam (19:30) bir tabak türlüyle 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1,5 kepçe çorba

bugün ise
Öğlen (3 gibiydi) 4 kaşık makarna
Akşam (19:30) bir tabak türlüyle 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1,5 kepçe çorba
Vallahi bende güne çok iyi başladım 2 yumurta peynir domates zeytin
Öğlen mercimekli bulgur pilavı ve salata ama öğleden sonra tatlı ve borekle gunu bozdum 🤭🤭ama 7.5 km yürüyüş yaptım

7,5 km mi süper
ben sadece 20 dakika normal yürüyüş yaptım
Ne zaman kendime yüklensem çabuk pes ediyorum. o yüzden 20 dakika bana yeter şu an için.
sizin boy ve kilo ne ne kadar fazlanız var

Bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 domates 1 yumurta
Akşam 1 kepçe çorba ve bir tabak türlü 1 dilim tam buğday ekmeği
Yalnız özel günümde olduğum için dayanamayıp bir eti karam yedim :mad:
ikinci günde bu olurmu yaaa

R rabia_ridvan başlangıcınız hayırlı olsun.

Bizim aramıza katılabilirsiniz dilerseniz.

Bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 domates 1 yumurta
Akşam 1 kepçe çorba ve bir tabak türlü 1 dilim tam buğday ekmeği
Yalnız özel günümde olduğum için dayanamayıp bir eti karam yedim :mad:
ikinci günde bu olurmu yaaa

Sizin kilonuza göre yedikleriniz az o yüzden normal aslında.

Merhaba öncelikle başarılar; Bende 97 kg dan başladım zayiflamaya 20 kg verdim fakat son 2 ayda geri 3 kg almışım.kilo verme sürecinde kesinlikle kimseyi ne dediğini kafaniza takmayın,çok sıkı diyetler yapıp da kendinizi sıkmayın çünkü bi yerde patlıyor,sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın ve şekeri hayatınızdan çıkarın,ben mesela bu konuda tatlı krizlerinde problem yasadim ve cok canim istediğinde bitter çikolata yada yarim pors sutlacla astm
Bende sizin gibi 96 kg dan 88e düştüm virüs dolayısıyla artık kilo vermem durdu inşaallah tekrardan almam diye dua ediyorum

Sevgili Bonus Bonus
aslında ilk düşüncem sizin aranıza katılmaktı. Fakat ben 90 kilodan çok fazla yukarıdayım. Benim gibi ciddi kilo sorunları olanlar varsa birbirimize daha destek oluruz diye düşündüm. Yalnız sayfalarda geziniyorum da benim kadar yüksek kiloda olanlar yok gibi...

Sevgili 07marla34
dilerim tekrar kilo almazsınız ne kadar sürede 8 kilo verdiniz acaba
Teşekkür ederim güzel dileğin için sizde inşaallah kolayca verirsiniz kilolarınızı...
İradeniz daim olsun.
2 aya yakın zamanda verdim. Benim maalesef metabolizma yaşım benden 10 yaş fazla çıkıyor bu benim dezavantaj oluyor

Sevgili Bonus Bonus
aslında ilk düşüncem sizin aranıza katılmaktı. Fakat ben 90 kilodan çok fazla yukarıdayım. Benim gibi ciddi kilo sorunları olanlar varsa birbirimize daha destek oluruz diye düşündüm. Yalnız sayfalarda geziniyorum da benim kadar yüksek kiloda olanlar yok gibi...

:)) bende yüksek kilodayım bizim grubumuzda çok yüksek, senden de yüksekleri oldu.
80 kilo arkadaşlarımızda oldu. Birbirimizi anlama konusunda hiç sorun yok inan.

Bazen kahredip bıraktık bazen şahlanıp verdik kiloları.
Şimdi yine bir şahlanma dönemindeyiz.

İhtiyaç hissedersen bekleriz.

Dünkü menüm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve üstüne peynir sürdüm
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası ve yarım dilim tam buğday ekmeği
Akşam 2 dilim ciğer ve 5 kaşık patates püresi

Back
X