120 KİLO İLE ZAYIFLAMA

bugünkü menüm
sabah yarım dilim tam buğday ekmeği ve peynir
öğlen 4 kaşık barbunya ve 3 kaşık bulgur pilavı
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği ve 5 kaşık menemen
bir dilim irmek tatlısı

7,5 km mi süper
ben sadece 20 dakika normal yürüyüş yaptım
Ne zaman kendime yüklensem çabuk pes ediyorum. o yüzden 20 dakika bana yeter şu an için.
sizin boy ve kilo ne ne kadar fazlanız var
Yeni gördüm cevabınızı ben 97 ile başladım 77 ye kadar düştüm şuan kilo almışım 81.5 oldum 🙈🙈 hedef 65 🙂

bugünkü menüm
sabah 2 dilim tam buğday biraz menemen
öğlen 1 dilim tam buğday bir tabak türlü
akşam 2 kepçe çorba 1 dilim tam buğday ekmeği yarım tabak ıspanak yoğurtlu

bu arada dün akşam dayanamayıp cips ve kuruyemiş yedim :KK62:

bugünkü menüm
3 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir
ikindi 3 dolma yarım dilim tam buğday ekmeği
gece yarısı 4 dilim tam buğday ekmeğine sucuk kaşarlı tost

bende diyetteyim 74 ile başladım yaklaşık 2 hafta oluyor sadece bir gün ödül günü yaptım istediğimi özlediklerimi yedim şuan 69 kilodayım.Sizin kilonu 120 olduğu için 10-15 kiloyu çok rahat verirsiniz ama yediklerinize baktım makarna simit kızartma sucuk patates kızartması yemişsiniz bunların diyet menüsünde değilde ödül gününde olması gerekiyor.Kolay kilo verebilmeniz için bol bol salata yoğurt sebze yumurta yağsız tavuk yemeniz gerekiyor.

aslında haklısınız fakat evde kaldıkça buzdolabına daha çok sarmaya başladım ne yapsam ne yesem diye düşünmeye başladım. Bende şekerde var sanırım bu yüzden az yiyip sık yemem gerekirken ben 2 öğünle günü geçiştiriyorum hatam burada galiba. Acıkmadan birşeyler yemek gibi bir alışkanlığım yok iyice acıkıncada gözüm dönüyor tabak dolusu yiyorum. benim ara öğün yapmam gerekiyor sanırım. Yarın bu yöntemi denemeye başlıycam. Umarım işe yarar.

Arkadaşlar konuları inceledim. Fakat benim gibi yüksek kiloya sahip kimseyi göremedim. 120 kiloyum. Benim gibi yüksek kilosu olupta defalarca deneyip başaramayanlar için, beraber yeni bir başlangıç olsun istedim. Umarım benim gibi gerçekten zayıflamada sıkıntı çekenlerin birbirimize destek olabileceğimiz bir yardımlaşma olur.
Canım benim, açtığım konuyu okuyabilirsin en son .. benim.o kadar değildi kilom ama

Merhaba sayfaları tek tek okumadım ama şunu söylemek istiyorum. Bir dönem bende 120 kg oldum. Çocuğumun engelli olması dolayısıyla işi hızlandırıp tüp mide ameliyatı oldum. Ve sonuç diyet diyet diyet. Mideyi de kestirsen boğazını tutmadığın sürece yerinde sayıyorsun. Hala iniş çıkışlarım var. Gayet güzel 72 kg kadar düştüm ama basen sorunum dan dolayı mutlu olmadım. 46 bedenin altına düşemedim pantolonum da. Üst beden 38.
Sporu ve diyeti hayatına al. Ama sürdürebilirliği olsun. Dönem dönem duraklayacaksın korkma. Unutmazsam seni ziyarete gelirim.
İyi geceler

Merhaba,
17 kilo çok ciddi bir rakam. Bana bu konuda nasıl bir yöntem uyguladığınızı yazabilirseniz çok sevinirim.
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı ben herbalife kullanarak zayıfladim. Reklam olmasın konu başlıklarında da adı olduğu için ürünün adını yazdım.
2.5 ay gibi bir sürede verdim. Dikkat etmediğim için sadece beş kilosunu geri aldım.

bugünkü menüm
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve peynir 1 yumurta
öğlen 4 kaşık kurufasulye
akşam yarım palamut 1 dilim tam buğday ekmeği ve salata

Back
X