Yeni gelen arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum
Lütfen listeyi aksatmayacak şekilde bildirim yapin.
Herkese 1000 tane ihlas okuyoruz mazeretli kişi sayısını duaya katmiyoruz aramisda bölüsüyoruz bazen birimiz eksik birimiz fazla okur itiraz edeceğinizi düşünmüyorum
Günlük bı kişinin duasını bitirmeyi hedefleyelim.
Ben yine çok hastayım canlar pazartesi gününden beri boğaz ağrım geçmedi bazen su bile zor yutuyorum bı önceki akşam sabaha kadar uyuyamadım sonra bal limon karabiber , zencefil bala limon , kekik çayı yaptım sabaha karşı uyumuşum bu gece de pek uyuyamadım dün geceye göre daha iyiydi
Niyetim esimin islerinin duzelmesiBaşlattım listeyi canım
Sağolasın canımGecmis olsun
@canst_tr canım diğer sayfa dediğiniz hangi sayfa merak ediyorum. Teşekkürlerbirumut58 canım buraya mi katılmak istiyorsun diğer sayfada yazmışsın ama mazeretli misin şuan
Okudum Allah kabul etsinNiyetim esimin islerinin duzelmesi
Ya Latif esmasinin okunduğu sayfa . Buranın linkini oraya kopyalamistik katılmak isteyen olur diye@canst_tr canım diğer sayfa dediğiniz hangi sayfa merak ediyorum. Teşekkürler
Teşekkür ederim canım sağol. Bende bir zamanlar katılmıştım.Çok fazla etkisini faydasını gördüm.Ya Latif esmasinin okunduğu sayfa . Buranın linkini oraya kopyalamistik katılmak isteyen olur diye
birumut58 canım buraya mi katılmak istiyorsun diğer sayfada yazmışsın ama mazeretli misin şuan
Ne zaman biter ona göre ekleyin listeye yeni başladıysa diğer listeye dahil ederimEvet canım buraya katılayım dedim lekelenmem vardı mazeretlim yani şuan. Ama listeye ekle bir sıkıntı olmazsa katılmak istiyorum
pazar başladı canımNe zaman biter ona göre ekleyin listeye yeni başladıysa diğer listeye dahil ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?