Olur canımCansucum diğer sayfada paylaşalım mı?
Sen benim için 167 okudun diye ben herkese öyle pay ettim ama olmadı sayi o yüzden arkadaşlar fazla okuduKuzum neden boyle oldu sayilar ?
Cok dusuyorsa baska arladaslara ben de okurum. Bana da ekleyebilirsin.
Yani 217 tane okudun abla ağzına sağlık@canst_tr senin için kendi sayımı ve +150 okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Hiç fazla olmaz ben mazeretli olunca sizler fazla okuyorsunuz.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim.
Bende okurum canım benide eklermisin? Gunlukmu okuyoruzKızlar duanın sayısını bu sefer Karman corman yaptım kişi azligi ve iki kişinin mazeretli olmasi sonucu böyle oldu fazla okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen
Ekledim şuan dua sırası bende yeni kişiye geçtiğimizde sana da pay edeceğim okuyup bildirirsin canımBende okurum canım benide eklermisin? Gunlukmu okuyoruz
Şuan beklicekmiyim. Benim icin sorun olmaz okurum canım şimdi başlarımEkledim şuan dua sırası bende yeni kişiye geçtiğimizde sana da pay edeceğim okuyup bildirirsin canım
Okudum Allah kabul etsin.durkan 167+150
C cansu_tr 112
Tavuk_suyu_ 167 okudu
kedisevgisi mazeretli
A almasy 167
stanki 167+70 okudu
Edanur86 mazeretli
Dua sırası bende duam. Hayırlısıyla anne olmak
Ben hakkımı size ve herkese helal ettim sizlerde bana Hakkınızı helal edermisiniz.Kızlar duanın sayısını bu sefer Karman corman yaptım kişi azligi ve iki kişinin mazeretli olmasi sonucu böyle oldu fazla okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen
Toplamda 317 okudum.Yani 217 tane okudun abla ağzına sağlık
Helal olsun ablaBen hakkımı size ve herkese helal ettim sizlerde bana Hakkınızı helal edermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?