12000 ihlas .

Kişi başı neden 120 oldu şu ana kadar herkese 1000 adet okundu daha liste tamamlanmadan 1200 nereden çıktı anlamış değilim
Canım ben ilk basta 1000 e göre dağıttım ama bir arkadaş 1200 okuyorduk dedi bende seni etiketledim kaç oluşacaktı diye

Okudum Allah kabul etsin.Giremedim yazamadım

Canım ben ilk basta 1000 e göre dağıttım ama bir arkadaş 1200 okuyorduk dedi bende seni etiketledim kaç oluşacaktı diye
1200 olması gerekmiyormuydu dedim ben 1200 okunuyo zannediyordum bi yanlışlık olmasın diye sormak istedim. Bu ara liste durduğu icin karışıklık olmasın diye.

C cansu_tr 91 okudu
A almasy mazaretli
stanki 91 120 okundu
Edanur86
Snigurucka 91 okudu
Butterfly465 91
A Adelka 91
birumut58 pasif
mavibahar100 91
@brkycn 91 okudu
U umuut19 90 . 100 okudu
yumiti 91
denizinmavisi 91 . 120 okudu
S sendemibrutus 91 okudu
Dua sırasi yumiti arkadaşımızda
arkadaşımızda duasi: allah im sen oğlum göktan in en kısa zamanda hayırlısıyla yürümesini derdini anlatmasını nurten kuluna nasip et. Rabbim hamileliğim benim ve oğlum için hayırlaysa bana nasip et sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak dünyaya gelmesini oğluma yoldaş bana candaş olmasını nasip et senin gücün kudretin herşeye yeter rabbim beni kaldıramayacağım yükün altına sokma rabbim Amin

Canım A Adelka mazaretli ona sayı verme

Canım ben sıradaki arkadaş için 100 tane okudum. Allah kabul etsin.

1. C cansu_tr 91 okudu
    A almasy mazaretli
    stanki 91 120 okundu
    Edanur86
    Snigurucka 91 okudu
    Butterfly465 91
    A Adelka 91 mazeretli
    birumut58 pasif
    mavibahar100 91
    @brkycn 91 okudu
    U umuut19 90 . 100 okudu
    yumiti 91
    S sendemibrutus 91 okudu
    arkadaşımızda duasi: allah im sen oğlum göktan in en kısa zamanda hayırlısıyla yürümesini derdini anlatmasını nurten kuluna nasip et. Rabbim hamileliğim benim ve oğlum için hayırlaysa bana nasip et sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak dünyaya gelmesini oğluma yoldaş bana candaş olmasını nasip et senin gücün kudretin herşeye yeter rabbim beni kaldıramayacağım yükün altına sokma rabbim Amin

1. C cansu_tr 91 okudu
    A almasy mazaretli
    stanki 91 120 okundu
    Edanur86
    Snigurucka 91 okudu
    Butterfly465 91
    A Adelka 91 mazeretli
    birumut58 pasif
    mavibahar100 91
    @brkycn 91 okudu
    U umuut19 90 . 100 okudu
    yumiti 91
    S sendemibrutus 91 okudu

Dünden beri iki kere liste düzenledim ama okunmadan sadece etiketleme olsun diye biraz özen gösterir misiniz eskiden o kadar hızlı ilerliyorduk ki sasiriyordum şimdi hiç ilerlemiyoruz lütfen istekli olmayan arkadaşlar liste başladığında ayrilsinlar gerçekten giriyorum bakıyorum okuyan yok üzülüyorum

okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…