12000 ihlas .

1. C cansu_tr 91 okudu
    A almasy mazaretli
    stanki 91 120 okundu
    Edanur86
    Snigurucka 91 okudu
    Butterfly465 91 okudu
    A Adelka 91 mazeretli
    birumut58 pasif
    mavibahar100 91 okudu
    M Maviruya30 91 okudu
    U umuut19 90 . 100 okudu
    yumiti 91 okudu
    denizinmavisi 91 . 120 okudu
    S sendemibrutus 91 okudu
    Dua sırasi yumiti arkadaşımızda
    arkadaşımızda duasi: allah im sen oğlum göktan in en kısa zamanda hayırlısıyla yürümesini derdini anlatmasını nurten kuluna nasip et. Rabbim hamileliğim benim ve oğlum için hayırlaysa bana nasip et sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak dünyaya gelmesini oğluma yoldaş bana candaş olmasını nasip et senin gücün kudretin herşeye yeter rabbim beni kaldıramayacağım yükün altına sokma rabbim Amin

Son düzenleme:

Okudum Allah kabul etsin.
Dua sırası bana geliyor duamı yazayım
Allah'ım sen affedicisin affetmeyi seversin beni affeyle
Korktuklarından emin eyle
Bizlere hayırlı bol rızık nasip eyle
Geçim darlığı verme
Kalplerimize din sevgisi namaz ask-i ver
Kuran-in nuruyla nurlandir
Yüzümüzü ak eyle
Oğlum için niyet ettiğim mülkü hayırlısı ile nasip eyle
Evimizden huzuru bereketi eksik etme
Bizlere zarar vermek isteyen görünür görünmez düşmanlardan koru
Çevremde çocuk isteyen isimleri hatice gelin, derya ve ece geline tez vakitte evlat nasip et AMINNNN

Okudum

Kendim için okudum. Okuyan herkesten Rabbim razı olsun. Allah gönlünüze göre versin

denizinmavisi (Selin) arkadasimizin duasini okudum.Rabbim kabul etsin insallah.

1. C cansu_tr 75 adet okudu
    A almasy 75 adet
    stanki 75 adet okudu
    Edanur86 75 adet okudu
    Snigurucka 75 adet okudu
    Butterfly465 75 adet
    A Adelka mazeretli
    birumut58 100 tane okudu
    mavibahar100 75 adet
    M Maviruya30 75 adet okudu
    U umuut19 75 adet okudu
    yumiti 75 adet
    denizinmavisi 75 adet okudu
    S sendemibrutus 75 adet okudu
    Dua sırasi @denizinmavisiarkadaşımızda. Allahım sen Selin kulunun sıkıntılarını gider. Korktuklarından emin kıl. Doğuma kadar eşine kavuşmasını ve sağlıkla kolay doğumlar nasip eyle. Amin

okudum

C cansu_tr canım benim de artık doğum yaklaştı. Günü belli değil fakat listenin ortasında doğum olur da yarım bırakırım diye korkuyorum. Ama yine de doğum olana kadar gel derseniz gelirim

C cansu_tr canım benim de artık doğum yaklaştı. Günü belli değil fakat listenin ortasında doğum olur da yarım bırakırım diye korkuyorum. Ama yine de doğum olana kadar gel derseniz gelirim

Hayırlı doğumlar olsun.Sağlıkla kucağına al canım.Dualarında banada yer ver doğuma giderken.Adım pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…