@bi prenses annesi Y yaprakali @MLKn 1 1melegimolsun M MrsRed @Zeyah3917Valensiya p a t u l i kızlar katılmak ister misiniz
sorun değil balım ❤❤Kaç tane okumak gerekiyor canım ben yetişemeyebilirim
Tabikiii kaç tane okuyacaz kişi başı@bi prenses annesi Y yaprakali @MLKn 1 1melegimolsun M MrsRed @Zeyah3917Valensiya p a t u l i kızlar katılmak ister misiniz
Bugün 3. Günüm ben bittiğinde okumaya başlarım o zaman niyetimizi de yazalım mı arkadaşlar o niyetle başlar okumaya ben hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak niyetiyleBı kaç güne biter eklerim listeye mazeretin bitince okursun zaten daha liste olusmadu
Dua sirasi geldiğinde yazarsın canım diğer türlü listeye herkesin duasını yazmak zor oluyor telefondan .Bugün 3. Günüm ben bittiğinde okumaya başlarım o zaman niyetimizi de yazalım mı arkadaşlar o niyetle başlar okumaya ben hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak niyetiyle
Kız Allah iyiliğini versin:)Ben 100 okumuştum, 42 adet daha mı okuyacağım anlayamadım
Kız Allah iyiliğini versin:)
Buradaki konu şöyle: Listedeki sıraya göre herkes için okuyoruz o kişinin duası icin:)
Valla bnde anlamadımŞiödi bana 142 tane mi okunacak, ay hiç anlamadım özel mesaj atsana bana :)
Kızlar herkes isminin karsindaki rakamı okuycakŞiödi bana 142 tane mi okunacak, ay hiç anlamadım özel mesaj atsana bana :)
Canım isminin yannindaki rakami okuycaksinValla bnde anlamadım
okudum allah kabul etsin
Msji simdi gordum 143adetokudumAllah kabuletsin insallah
Okudum Allah kabul etsin inşallah
Canım bende dua ederim ama nasıl olacak anlamadım. İstersen özelden anlat bana :)@bi prenses annesi Y yaprakali @MLKn 1 1melegimolsun M MrsRed @Zeyah3917Valensiya p a t u l i kızlar katılmak ister misiniz
Tamm canmC cansu_tr mazeretli
durkan 143 adet okudu
tugce0640 143 adet okudu
R4bi4 143 adet
@Yenilikiyigelirbelki mazeretli
U Umithepvar 143 adet okudu
A Ayas19 143 adet
Y yaprakali 143 adet
M MrsRed 142 adet okudu
Kızlar dua listesi bu şekilde birazdan iğne vurulmaya gideceğim duam hayırlısıyla anne olabilmek
Kızlar isminizin yanındaki sayıyı okiyorsunuz bu kadar basit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?