- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Bugün tekrar okumuyorsunuz okumayan arkadaşlar için listeyi düzenledim herkes okuyunca yeni kişiye geçiyorum .Bugunde okuyoruz dem ? Tekrar yazilmis
:)) tmm cnm Allah kabul etsin insallahBugün tekrar okumuyorsunuz okumayan arkadaşlar için listeyi düzenledim herkes okuyunca yeni kişiye geçiyorum .
Sen listede yoktun canım isim değişikliği falan mı oldu anlamadım143 adet okudum canm allah kabul etsin
İsim değişikliği yaptım canm( Aydassa )Sen listede yoktun canım isim değişikliği falan mı oldu anlamadım
Geçti galiba anca girdim kuzum@bi prenses annesi Y yaprakaliMLKn @1melegimolsun M MrsRed @Zeyah3917 @Valensiya @gkymc kızlar katılmak ister misiniz
olsun balimmGeçti galiba anca girdim kuzum
beni çıkarın lütfen bu karmaşada bi yeri çözemedimC cansu_tr mazeretli
durkan 143 adet okudu
tugce0640 143 adet okudu
R4bi4 143 adet okudu
@Yenilikiyigelirbelki mazeretli
U Umithepvar 143 adet okudu
A Ayas19 143 adet okudu
Y yaprakali 143 adet
M MrsRed 142 adet okudu
Kızlar dua listesi bu şekilde birazdan iğne vurulmaya gideceğim duam hayırlısıyla anne olabilmek
Kızlar isminizin yanındaki sayıyı okiyorsunuz bu kadar basit:)
Y yaprakali bı tek sen kaldın demek edecek misin
Neden çıkıyorsunuz ki cikmasaydinizbeni çıkarın lütfen bu karmaşada bi yeri çözemedim
Kızlar yarına kadar bekleyip listeyi öyle duzenleyecegim okumayan arkadaşı da hala okumamış olursa listeden çıkartacağım bı arkadaş daha çikmak.istiyor şu liste oluşturma işinden illallah ettim
Lafım size değil bu listeyi her baslattigimda biri çıkıyor biri geliyor gelen kişi okumuyor bekleniliyor beklenildiginde yeni katılan kişiler liste ilerlemeyecekse çıkayım diyor bu yüzden üzülüyorum sonuçta dua gönül işi böyle olunca zorluyormusum gibi hissediyorum zorla okunan duada gönül rızası olmazillallah edilecek ne var yahu ?
Kimseyi zorla burda tutmuyorsunuz,kimse de burda kalma mecburiyetinde değil.
O kadar çok topik var ki millet daha aktif olanına gidiyor yahut bildirimlerden buranın bildirimlerini de göremiyor.Lafım size değil bu listeyi her baslattigimda biri çıkıyor biri geliyor gelen kişi okumuyor bekleniliyor beklenildiginde yeni katılan kişiler liste ilerlemeyecekse çıkayım diyor bu yüzden üzülüyorum sonuçta dua gönül işi böyle olunca zorluyormusum gibi hissediyorum zorla okunan duada gönül rızası olmaz
İmrendim şuan sana maşallah canım benim de birkaç cuzum var okunacak hep okuyacağım diyorum her gün en az 10 sayfa okuyacağım diyorum ama olmuyorO kadar çok topik var ki millet daha aktif olanına gidiyor yahut bildirimlerden buranın bildirimlerini de göremiyor.
Ya da üşeniyor maalesef.
Benim çıkma sebebim çok meryem suresi aldım epey cüzüm var birikmiş. bi de hafızlık ezberlerimi yapıp diğer taraftan sınav çalışıyorum. çok isterdim devam etmeyi . kalıp okuyamazsam vebale girmiş olurum bu sefer :/ Çok çok özür diliyorum.
Bi kere başladın mı bırakasın gelmez bağımlılık yapar samimi söylüyorum:) Okuman da hızlanır bence sabah namazdan sonra vird haline getir inan kopamazsın eksiklik hissedersin ❤❤İmrendim şuan sana maşallah canım benim de birkaç cuzum var okunacak hep okuyacağım diyorum her gün en az 10 sayfa okuyacağım diyorum ama olmuyor
Zaten okuyorum ben okumam da hızlı 40 dakika da bı cüz okuyorum ama bu ara sürekli doktora gidip geldiğim için ev işi falan yetişemiyorum . Ve daha yeni mazeretim bitti inşallah Recep ve Şaban ayında 2 hatim hedefliyorumBi kere başladın mı bırakasın gelmez bağımlılık yapar samimi söylüyorum:) Okuman da hızlanır bence sabah namazdan sonra vird haline getir inan kopamazsın eksiklik hissedersin ❤❤
canım mazeretlendim benC cansu_tr mazeretli
durkan 143 adet okudu
tugce0640 143 adet okudu
R4bi4 143 adet okudu
@Yenilikiyigelirbelki mazeretli
U Umithepvar 143 adet okudu
A Ayas19 143 adet okudu
Y yaprakali 143 adet
M MrsRed 142 adet okudu
Kızlar dua listesi bu şekilde birazdan iğne vurulmaya gideceğim duam hayırlısıyla anne olabilmek
Kızlar isminizin yanındaki sayıyı okiyorsunuz bu kadar basit:)
Y yaprakali bı tek sen kaldın demek edecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?