12000 ihlas .

Cnm baslattiigini kacirmisim arkadaslar okumus bile Allah razi olsnn insallah melegim beni birakmasin siki siki tutunsun cok tesekkur ederim hepinize
Kaç haftalık hamilesin canm inşallah bırakmaz hayırlıca kucağına alırsın

cansu_tr 167 adet okudu
durkan durkan 167 okudu
tugce0640 tugce0640 mazeretli
Yenilikiyigelirbelki Yenilikiyigelirbelki 167 okudu
Umithepvar 167 onudu
Aydassa Aydassa 166 adetokudu
MrsRed 166 adet okudu
Dua sırası
Umithepvar arkadaşımızda duan bizden yana bitti canım Rabbim hayırlısıyla tutunmasini nasip eder canım benim

Kızlar bugün çok değişik bişi oldu yazmasam catlarim doktor geçen bana 7 yumurta var demişti hepsi aynı şekilde ilerliyor son 2 doz.75 gonal f yapalım duruma göre tüp bebeğe geçelim dedi . Bugün gittim bitanesi tam 10 mm olmuş bitanesi daha ona yakın biraz büyük diğerlerinin hepsi küçük kalmış doktor da bende şaşırdım hadi bakalım tüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah iki gün daha 125 gonal f yapalım o büyük olanı biyutelim dedi acayip ümitli konuştu uzman doktorda olsan arada böyle değişik şeyler oluyor dedi musmutluyum şuanda :)

Allah razi olsun hepinizden cnm bmm insallah

Cnm bnm yaa insn ck mutlu oluyr oyle seyler duyunca demi insallah saglikla gelsin minigin bu asamalara gerek kalamsin kuzum..gonal f i tek mi kullaniyorsun yaninda hap yada baska buyutucu igne kullanmiyormusun

Cnm bnm yaa insn ck mutlu oluyr oyle seyler duyunca demi insallah saglikla gelsin minigin bu asamalara gerek kalamsin kuzum..gonal f i tek mi kullaniyorsun yaninda hap yada baska buyutucu igne kullanmiyormusun
Yok tek kullanıyorum ilk 50 ile başladım sonra 75 oldu şimdi 10 mm olduğu için 125 verdi sadece dr.uma gittiğim zamandan beri inofolic combi kullanıyorum çok umutlu konuştu bende umutlandim avokado da yiyeyim iki gün oda çok iyi geliyor . Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Ben ilacla tedavi goruyorken ya hapla igne ya da iki buyutucu igne kullaniyodum cnmondn sorsm sanki daha fazla yumurta elde edilebilirdi sendede

Ben ilacla tedavi goruyorken ya hapla igne ya da iki buyutucu igne kullaniyodum cnmondn sorsm sanki daha fazla yumurta elde edilebilirdi sendede
Zaten sorun fazla yumurta olusturmam fazla oluyor sonra buyutmuyor . İlk klomen kullandığım zaman 6 yumurta oluştu ilk anda sonra ikisi 13 mmde kaldı sonra ikinci de daha az 4 yumurta oldu yine aynı kaldı doktor iğneyle devam edelim yada klomeni en üst doza çıkarayım dedi ben iğneyi tercih ettim inşallah güzel olur

Insallah cnm hepimiz icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…