Kızlar duam hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak duanızı da öyle ederseniz sevinirimtugce0640 canım duan bitti tekrar liste yapmadım herkes okumuş diye Allah kabul eder inşallah
Cumlemizden tatlimmallah razi olsun kizlar
Canım okudum, Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.. Ben de uzun zamandır bekliyorum çok iyi anlıyorum seniKızlar duam hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak duanızı da öyle ederseniz sevinirim
Allah razı olsun canım amin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim ben de 5 senedir bekliyorum canımCanım okudum, Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.. Ben de uzun zamandır bekliyorum çok iyi anlıyorum seni
Allah razı olsun canım amin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim ben de 5 senedir bekliyorum canım
Amin canım amin senin de inşallah tez vakitte hayırlısıylaBen 2017de boş gebelik yaşadım, bir senedir deniyoruz benim de olmuyor, Allah sabır versin, en kısa zamanda hasretini sonlandırsın..
Tamam canım benim de gozumden kaçmış olabilir arada yapıyorum öyle :)Kuzum okudum yazmayi unutttum Allah kabul etain insallab
Canım normalde benim adetim bugün bitiyordu ama tekrar tedaviye basladim bugun rahime kamera ile bakıldı bi kaç gün daha kanamam olurmus hakkinizi helal edin
Hayırlı kandiller dilerim. Hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah.Canlar hepinizin kandili mübarek olsun. Karmakarışık bı durumdayım gonal f kullandım 7 tane yumurtam olmuş doktor bunyen fazla yumurta oluşturuyor tüp bebek daha iyi olur cumartesine kadar bekleyelim dedi hayırlısıyla inşallah iki yumurtam büyür ikizlerim olur dualariniza talibim
Canm okudum senin için rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahKızlar duam hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak duanızı da öyle ederseniz sevinirim
C cansu_tr 167 adet
durkan 167
tugce0640 mazeretli
@Yenilikiyigelirbelki 167
U Umithepvar 167
A Ayas19 166 adet
M MrsRed 166 adet
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımızda
Okudum. Allah kabul etsin inşallahC cansu_tr 167 adet
durkan 167
tugce0640 mazeretli
@Yenilikiyigelirbelki 167
U Umithepvar 167
A Ayas19 166 adet
M MrsRed 166 adet
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?