• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

124 Kiloyum Bebek İstiyorum Ama Önce Zayıflamam Lazım

o zaman hep birlikte zayıflayıp bebeklerimizle göbişlerimizi dolduralım inşallah

Ay hadi inşallah :KK76:

Tüp mide yi bende düşündüm açıkçası ama ameliyat sonra si diyetten daha sıkıntılıymıs bide rısklerınden dolayı eşim izin vermedı

Olan arkadaşlarım var hep olumlu şeyler duydum ben zaten kilo yüzünden çektiğim sıkıntılar düşünülürse o riske değer bence ama yinede benim için son çare o:110:

merahaba ben de size katılabilir miyim 110 kiloyum bende 10 kilo verdim yaklaşık 120ydim bu tarz biseyler arıyodum sitede de hep önceki mesajlardı iyi denk geldi bu konu bu arada umarım sonunda sağlıklı şirin bir bebeğiniz olur

İnşallah canım :KK46: ama tebrik ederim seni ben o 10 kiloyu dahi veremiyorum en fazla 4 verip 6 alıyorum :110:

bende daha önce bi ara yazın 15 kiloya yakın sanırım vermiştim geri aldım tekrar fazlasıyla 120 ye çıktım şimdiki 10 kiloyuda fazla uğraşmadım vermek için sadece okula yürüyerek gidip gelmeye başladım hiç hareket etmiyordum önceden ve bide normal yemeye başladım abur cubur ara ara yiyiyordum hala onu da keserim biraz hazır 10 vermişken hepsini vereyim diyorum bakalım neler yapıcaz

Numaramı eklediysen bi merhaba dersen whatapp tan seni de gruba ilave ederim arkadaşım

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek numarayı bana da yollar mısınız?

Arkadaşlar merhaba.1.70 boyunda 124 kiloyum.30 yaşındayım.Denemediğim diyetisyen,diyet,ilaç,yaşam koçu,hipnozla zayıflama vb.hiç bir şey kalmadı.Bu yaşıma kadar en fazla 118'i görmüştüm şu an bu rakamı da geçtim.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok bazı sorunlardan tüp bebeksiz de olmayacak.Bu kiloyla tedavi de göremem sanırım.Doktora gitmeye bile yüzüm yok laf edecekler biliyorum .Acilen zayıflamak istiyorum ve yanıma whatsapp grubu oluşturabileceğim destek olabileceğimiz benim kilolarımda olan arkadaşlar arıyorum.Lütfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşsın.Yarın nasipse başlıyorum.
Canım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.

merhaba arkadaşım benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen bebeğim olmuyor 98 kiloydum şimdi 94 düştüm bende zayıflamaya karar verdim bende 30 yaşındayım amacımız aynı yani
Bende sadece kilo problemi var Canım zayıflarsam inşallah bende Bebek istiyorum.

Canım 9. Takıma gel istersen çok kilo vermiş tecrübeli arkadaşlar var sana da çok faydası olur. Mesela ben bekarım 118 den 89 a düştüm hala da veriyorum. Kaptanımızda 123 ten 73 e düştü mutlaka bekleriz gel canım. Bizim de whatsapp grubumuz var.
Maşallah Canım çok güzel kilo vermişsin :nazar::nazar:

Bende varım bende varım ... heMen hemen aynı sıkıntılar bende 27 yaşındayım 3. Yilimizdayız bebiş istiyorum ama bugüne kadar rahatsızlıklarım yüzünden gördüğüm tedaviler sonucu 109 kiloyum şuan o_O hatta son çare tüp mideyi bile düşünüyorum ama öncesinde son bir kez daha diyetle şansımı denemek istiyorum :KK14:
Karatayı tavsiye ediyorum sakın mide operasyonu yapmayın

Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba gruba 100++ olanları ekliyoruz.Bu kilolarda olanlar kilolarıyla birlikte numaralarını nsj atarlarsa hemen ekleyeceğim.Görüşmek üzere

Pardon canım 100++ olduğunu anlamamışım.
Yani beni almıyorsunuz sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hepinize başarılar diliyorum.

Back
X