Çok tesekkür ederim arkadaşlar.. Hepinizden Allah razı olsun.İnşallah bebeklerini bekleyen tüm aileler biran önce kucaklaşır yavrularıyla. anne olduğumu daha iyi anladım.
yarın kontrolümüz var inşallah 4 günde iyi bakmısımdır oğluma.
işitme testi+kalça usg+rop
çok tesekkür edrim nigarcm.iitme testi sol kulaktan geçti sağ kulak 2 hafta sonra tekrar test edilecek. kalça usg normal.. yarın rop muayenemiz var.görüşmek üzere.canım oğluşun evine gelmiş çok sevindim anlatamam allahım bir daha hiç ayırmasın merak etme iyi bakmışındır inşallah testlerdende sorunsuz geçersiniz allaha emanet olun
çok tesekkür edrim nigarcm.iitme testi sol kulaktan geçti sağ kulak 2 hafta sonra tekrar test edilecek. kalça usg normal.. yarın rop muayenemiz var.görüşmek üzere.
umarım hiç sağlık sorunu olmaz. çok uzun zaman beklemişsiniz canım benim... benim de oğlum 27 haftalık doğdu 93. gün oldu küvezde. daha yeni yeni oksijenden çıkıyor. az az emiyor. süt müt kalmadı bende belki çıkınca gelir ne bileyim... bu bekleyiş çok zor. allah kimseyi evladıyla ölçmesin... ruh halim çok garip, mutlu mu - mutsuz mu - sanki bir boşluktayım.... allah hepimizin yardımcısı olsun - sabır sabır sabır....[/QUOT
çok erken doğmuş( lütfen üzme kendini..bunu çok duyuyorsun mutlaka kim ne derse desin insan içine anlatamıyor değilmi. üzülmemek ağlamamak elde değil çok iyi biliyorum.hastanede kaldığı sürece sütüm yetti.eve gelnce azaldı ve kesildi.çok azkalmış bak.inşallah bundan sonrası güzel olur bizim için.
bu arada hayırlı olsun nigar.umarım zamanında vesağlıklı birsekilde kucağına alırsın.aman dikkatli ol doktorun kapısından ayrlma.kendine çoook iyi bak.. güzel haberlerini beklyorum.. öptüm.
sağol canım bu sefer inşallah herşey güzel olurda bebeğimizi vaktinde kucağıma alırım nerdeyse haftada 1 doktordayım sıkı takip ediliyorum can nasıl büyüyormu varmı bir sorun canı kocaman öpüyorum dua et canım benim için
inşallah dualarım tüm kalbimle seninle.can iyi şükürler olsun.hep kucak istiyor.bende alıyorum zaten sevgisiz kaldı hastanede. ağlamaktan göbeği dışa çıkmış 1 sene içinde geçer dedi doktor.hırıltısı var maalesef nebülizatör kullanıyoruz. mamayla besliyorum sütkesildi ve olsada yormayın dedi doktor.ama çok tatlı teyzesi:))çarşamba kontrolümüz var.
seninde preklempsiydi galiba erken doğum nedenin. ne diyordoktor nelere dikkat ediyorsunuz tekrar yasanmaması için ne yapıyor ilaçvs.kan inceltici falanveriyormu?neden kaynaklandığı konusunda biey dedimi?kardeş çok önemli hayatta çok sevindim seninn için bebeğin için. benimde planlarım 2 çocuktan yanaydı.hiç bir zaman bunlar aklıma gelmemişti.erken doğumun ne olduğunu, neden olduğunu, benimde herkes gibi bu riski tasıdığımı bile bilmeden bunları yaşadık.canı kardessiz bırakmayı hiç istemem ama Allah beterinden saklasın ya daha kötüşeyler gelirse başımıza fikri var tabi. şuan zaten böyle birdüüncem olamazda. en az 3 sene sonra belki.
Hangi şehirdesin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?