44 gün önce preeklemsi denilen rahatsızlığımdan dolayı 29+5 günlük doğum yaptım, kızım şuan solunum cihazına bağlı ve oturduğum ilden farklı bir ilde küvezde .... yaşadığımız ilde boş küvez olmadığı için helikopter ambulansla götürülmüş , sürekli sık sık göremiyorum tabi, benim gibi sorun yaşayanların yazılarını okudukça bebeklerine kavuşanlar için çok sevindim umarım Rabbim kızımı bana ,bize bağışlar,şuan sabırla iyileşmesi için dua ediyorum ,sabretmek çok zoorrr ama elimden bişey de gelmiyor dua etmekten başka , en azından solunum cihazından hayırlısıyla bir çıksa , sanki yavaş yavaş şifasına kavuşacak gibi geliyor bana ....doktorlar da doğru düzgün bişey demiyorlar , aranızda bebeği solunum cihazında bağlı kalan varmı,varsa ne kadar süre kaldı acaba ?
10 yıl sonra gelen mucizem , Rabbim bir mucize daha nasip et ne olur evladıma ve şifa bekleyen tüm bebeklere şifa eyle .....Amin.
allaha şükür iyi sayılır sorunlarımız oluyr tabi. havalara devam. sol kasık fıtığı çıktı. hırıltısı old için anestezi ameliyata onay vermedi. iştahı maalesef yok( az yiyor. daha 5200 gr. inşallah zamanla toparlar. bebelac nenatal iyi kilo yapıyr. bu kadarcık kilosunuda ona borçluyuz. çok tatlı bişey oldu::)) oooo diş ha allah tamamına erdirsin. ek gıdalara başladık epeydir. bazen çok iyi yiyor bazen yemiyor. reflüsü var kusuyor maalesef. belkide kusmasa iyi kilo alacak. çok memnun oldum yazdığını grünce. kader arkadaşlığı bu demekk...bebişinde güzel anesini de öptüm..
44 gün önce preeklemsi denilen rahatsızlığımdan dolayı 29+5 günlük doğum yaptım, kızım şuan solunum cihazına bağlı ve oturduğum ilden farklı bir ilde küvezde .... yaşadığımız ilde boş küvez olmadığı için helikopter ambulansla götürülmüş , sürekli sık sık göremiyorum tabi, benim gibi sorun yaşayanların yazılarını okudukça bebeklerine kavuşanlar için çok sevindim umarım Rabbim kızımı bana ,bize bağışlar,şuan sabırla iyileşmesi için dua ediyorum ,sabretmek çok zoorrr ama elimden bişey de gelmiyor dua etmekten başka , en azından solunum cihazından hayırlısıyla bir çıksa , sanki yavaş yavaş şifasına kavuşacak gibi geliyor bana ....doktorlar da doğru düzgün bişey demiyorlar , aranızda bebeği solunum cihazında bağlı kalan varmı,varsa ne kadar süre kaldı acaba ?
10 yıl sonra gelen mucizem , Rabbim bir mucize daha nasip et ne olur evladıma ve şifa bekleyen tüm bebeklere şifa eyle .....Amin.
evet çok mutluyum ne yazacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum.10 aralık 2011 de daha 29 haftalık olan oğlum 620 gr dünyaya geldi.rutin kontrol içi gittiğim hastanede bebeği almak zorundayız preeklempsi laflarını duyunca dünya başıma yıkıldı. tek tesellim o günlerde bu forumda yazılanları okuyup umut etmekti. sadece benim basıma geldi sanıyordum ki baktım çok bebek çok aile varmış bu durumu yasayan..
126 gün sonunda 2650 gr olarak taburcu olduk.. Allah çocuğumuzu bize bağışladı..İnşallah bebeklerini bekleyen ailelere umut olurum.
bana destek olan umut veren arkadaşlara çook tesekkür ederim..:
sevincini 29 haftalık doğum yapmış biray küveez de yavrusunu seyretmiş biri olarak okadar iyi anlıyorum ki benim kzıım 1700le evine geldi oakadar minikti ki şubat ayıydı pamuklara sardım sarmaladım emme refleksi yoktu biberonla 20cc yi nerdeyse bir saatte içirirdim şimdi doğalı tam 4 ay bitti cop cop hemen tüketiveriyor sıpa 90cc yi :)) nerden nereye allah yardımcınız olsun hijyene çok dikkat edin sağlıklı günler..
evet çok mutluyum ne yazacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum.10 aralık 2011 de daha 29 haftalık olan oğlum 620 gr dünyaya geldi.rutin kontrol içi gittiğim hastanede bebeği almak zorundayız preeklempsi laflarını duyunca dünya başıma yıkıldı. tek tesellim o günlerde bu forumda yazılanları okuyup umut etmekti. sadece benim basıma geldi sanıyordum ki baktım çok bebek çok aile varmış bu durumu yasayan..
126 gün sonunda 2650 gr olarak taburcu olduk.. Allah çocuğumuzu bize bağışladı..İnşallah bebeklerini bekleyen ailelere umut olurum.
yaşadıklarınızı okudum tıpatıp aynısı, bende rutin kontrol için gittim ve hastanede preeklempsiden aldılar oğlumu ve hastanemez ve doktorumuzda aynı 116 gün oldu tam süreç konusunda yardımcı olursunuz diye düşündüm özelden msj atamadım neler yapmam lazım neler almam lazım bakımında nelere dikkat etmeliyim söylerseniz çok sevinirim şimdidien çok sağolun bütün bebişleri yuvalarına sağsağlım kavuştursun rabbim
mucize26 umarım okursun mesajımı geç gördüm keske daha öce grseydm hemen cevaplardım.öncelikle gözünaydın bebeğin olduğu için .çok zor zamanlardan gecyorsun ve gececeksn. hastanemiz aynı yazmıssın ama kocaelidemsn?düzenli şekilde bakımını yap mutlaka bebeğinn. doktorun yönlendrsede yönlendrmesede üni. hastanesindeki tüm bölümlere götür mutlaka. özellikle fizik tedav çok önemli biraz büyüsün diye bekleme sakın. izmitteysen fizik tedavi için doktor önereceğim.2 saatte br mutlaka besle. gazını çıkar. beslenmesne çok diikkat et çünkü başta ne kadar kilo alablrse alsın sonrası çok zor oluyr.kalorisi yüksek mamalar kullanmanı tavsye ederim. evi sık sk havalandr. çok fazla dısarı çıkarma. avmlerden özellikle uzak dur. ekim-nisan arasında rsv asılarını mutlaka yaptır.
bebeğin hastanedemi çıktımı? kaç gr doğdu? ne gibi rahatsızlıklar geçrd?
canım çok sağol bebeğim hastanede daha 131 gün oldu bugün tam benim bildiğim herhangi bir rahatszlk geçirmedi doktorumuz erdinç bey soruyorum ama bişeyi yok sadece ciğerleri gelişmediğinden diyo başka bişey söylemiyo süreçle ilgilide bilgi verilmediği için senden belki bişeyler öğrenirim dedim bende 29 haftalk doğum yaptm ama 26 haftaya denk dedi doktorumuz. birhafta oldu fanüstan çıkalı bundan sonra nekadar daha bekliyeceğiz bilmiyorum, 1 kg doğdu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?