13.03.2023 tarihi ve bu hafta içinde transfer olanlar beraber bekleyelim.

Canım oncelikle hayırlı olsun sürecin. Bende amh yüksekliği var bizde gonal f ile büyüttük bir buçuk enjektör bitti. Sonra Şubat başı gibiydi heralde 19 tane yumurta toplandi 12 si dollendi 5 tanesi beşinci güne gidip donduruldu bir adet gördüm sonra her şey yolunda olduğu icin transfer hazırlığına başladık pazartesu de oldum biraz zorlu surecoer ama hepimiz evlat için bu zorlukları göze aliyoruz
Bende gonalf buldum ama recetede yazdigi 4 ilacdan birini bulamadim.hemsireler sorun yok gibi bisey dedi.sen regliyken al gonalf gel dediler.surec nasil ilerliyor ne olucak gercekten bilmiyorum bende ki sagolsunlar aciklamada yapilmiyor.yani ilaca baslayinca bir dahaki ay islem oliyormu acaba onu bilemedim

Bende gonalf buldum ama recetede yazdigi 4 ilacdan birini bulamadim.hemsireler sorun yok gibi bisey dedi.sen regliyken al gonalf gel dediler.surec nasil ilerliyor ne olucak gercekten bilmiyorum bende ki sagolsunlar aciklamada yapilmiyor.yani ilaca baslayinca bir dahaki ay islem oliyormu acaba onu bilemedim
Canım ben şöyle soyleyim gonalf ile takiple yumurta büyütüp sonra olgunlastiklarinda o yumurtaları senden alicaklar es zamanlı olarak eşinden sperm alınacak ve senden çıkan olgunlarla dollencek. Eğer rahmin iyi durumdaysa ohss riskin yoksa taze transfer deneyebilir bende denenmesi ohssden dolayı bir adet gördüm gittim doktora rahim iyi dendi bu ay da transfer oldum. Ama rahmin durumuna.gore iki üç adet olabiliyor

Canım ben şöyle soyleyim gonalf ile takiple yumurta büyütüp sonra olgunlastiklarinda o yumurtaları senden alicaklar es zamanlı olarak eşinden sperm alınacak ve senden çıkan olgunlarla dollencek. Eğer rahmin iyi durumdaysa ohss riskin yoksa taze transfer deneyebilir bende denenmesi ohssden dolayı bir adet gördüm gittim doktora rahim iyi dendi bu ay da transfer oldum. Ama rahmin durumuna.gore iki üç adet olabiliyor
Yaa cok tesekkur ederim ne guzel anlatmissiniz.bende reglimde gidip diger regli doneminde baslar operasyon diye kesin biliyordum.meğer degisiklik gosterebiliyormus yeni anladim🥺son birsey sorsam.sehir disi oldugum icin her detayi merak ediyorum.gonalfla yumurta buyutmeye baslaninca takip icin hangi sıklıkla gittiniz.

Hi
Yaa cok tesekkur ederim ne guzel anlatmissiniz.bende reglimde gidip diger regli doneminde baslar operasyon diye kesin biliyordum.meğer degisiklik gosterebiliyormus yeni anladim🥺son birsey sorsam.sehir disi oldugum icin her detayi merak ediyorum.gonalfla yumurta buyutmeye baslaninca takip icin hangi sıklıkla gittiniz.
Takip kısmı benim yaşadığım şehirdeydi burdan bı doktorla tüp bebek yaptık sadece şehrimde tüp bebek laboratuvari olmadığı için yumurta toplama ve transfer İstanbul'daydi. Takip baya sıkı oluyor ilk bir hafta gitmedim sonra iki güne birdi ama bu doktordan doktora değişir doktor ilaç dozunu ayarlamak için daha sık cagirabilir

Hi

Takip kısmı benim yaşadığım şehirdeydi burdan bı doktorla tüp bebek yaptık sadece şehrimde tüp bebek laboratuvari olmadığı için yumurta toplama ve transfer İstanbul'daydi. Takip baya sıkı oluyor ilk bir hafta gitmedim sonra iki güne birdi ama bu doktordan doktora değişir doktor ilaç dozunu ayarlamak için daha sık cagirabilir
Umarım rabbim isteyen herkesin yardimcisi olur🙏

Ben pazartesi günü 5aa kaliteli embriyo transferi oldum. Ama beklemek çok zor. Sürekli belirti arıyorum vs. Şu an hiçbir belirtim yok. Bir çok iğne ilaç alıyorum. Mucizelerimiz bizim olsun inşallah çok bekledik.
Merhabalar test yaptınız mı?

kızlar merhaba.
test yapan yok mu?
17 mart 14:00 transfer oldum.
22 mart 14:00 te kaset test silik çizgi çıktı.
23 mart sabah ilk erken gebelik testi negatif çıktı.
aklım karıştı iyice. erken gebelik kesin silik çıkar diye bekledim

kızlar merhaba.
test yapan yok mu?
17 mart 14:00 transfer oldum.
22 mart 14:00 te kaset test silik çizgi çıktı.
23 mart sabah ilk erken gebelik testi negatif çıktı.
aklım karıştı iyice. erken gebelik kesin silik çıkar diye bekledim
Canım burda bir forumda okumuştum erken gebelik testini yapıyor negatif çıkıyor akşamına kaset test pozitif çıkıyor. Nedense erken gebelik testleri adı üstünde daha da yardımcı olması gerekirken akıl karıştırıyor. Bende 8.günü falan bekle test için

Canım bende erken gebelik testi Salı günü yapmıştım negatifti moralim bozuldu diye bir daha yapmadım kan testini bekliyorum hatalı olabiliyormuş

Canım burda bir forumda okumuştum erken gebelik testini yapıyor negatif çıkıyor akşamına kaset test pozitif çıkıyor. Nedense erken gebelik testleri adı üstünde daha da yardımcı olması gerekirken akıl karıştırıyor. Bende 8.günü falan bekle test için

haklısın canım.
3. akşamdan beri kasıklarımda sızı var. ama 5. gün akşamından beri kasık ve bacak sızım fazla. yürüyünce rahatlıyorum.
sende de öyle mi. çekiliyo sanki bacağım ya

Benimde reglin 7 gün öncesinde iki erken gebelik testim pozitif çıktı ertesi sabah 6 gün kala yine erken gebelik testi yaptım ve negatif. Hangi teste guvenecegim bilmiyorum

haklısın canım.
3. akşamdan beri kasıklarımda sızı var. ama 5. gün akşamından beri kasık ve bacak sızım fazla. yürüyünce rahatlıyorum.
sende de öyle mi. çekiliyo sanki bacağım ya
Evet canım bende de öyle belirti olmuştu. Ben 2.günden beri kasık ağrısı çektim hatta 3negatifimde de aynı ağrıları çektim diye olmadı diye düşündüm. 6.gün midemde böyle bulantı gibi değilde değişik bir kazınma gibi birşey ve baş dönmesi başladı bende negatif gene diye düşündüm. 8.gün idrar yaptım normal kaset testte pozitifi gördüm sonrasında lekelenme oldu bugün 13.gün düne kadar günde 1 kere geldi lekelenme ama ayakta çok durduğumda oldu hep.

Benimde 5. Gün embriyosu ve 5 gün deyim gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sizce kötü mü yapmış olurum

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme geldi sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi 😐😭

Back
X