13.-14.haftalarda plasentası aşağıda olanlar

Dr.un dediğine göre bebek büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş... Düzelme olmadığı takdirde 20. Haftadan sonra plasenta previa olarak tanımlanıyor. Kanama, erken doğum, ağrı ve sancı ve hamilelik süresince istirahat etme gibi durumlar en kötüsü. Yatıp dinlenmek, ilaçları düzenli olarak kullanmak ve dua etmek dışında etkili bir yöntem yok bildiğim kadarıyla. Bir de normal doğum yerine sezaryen doğum oluyor. O kadar çok araştırdım ki umutlanmak için az öykü bulsam da kendime , %80 bebegin sağlıkla doğmuş olması beni rahatlattı. İnşallah en kısa zamanda düzelir. İstirahat çok önemli lütfen ihmal etme.

Dün 20. Haftamda oldugum için detaylı usg ye girdim. Dr. Perinatologtu yani riskli gebelik uzmanı bir profesördü. Bana gittiğim 4 dr da plasenta previa demişti ama dünkü dr alakası yok dedi. Demek ki yukarı çıkabiliyormuş. Her şey normalmiş çok şükür. Umut olması adına yazıyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder umarım.

Sağol canım,amin
.dr una güven her şey yolunda diyorsa yolundadır.aklına kötü bir şey getirme.
Dün 20. Haftamda oldugum için detaylı usg ye girdim. Dr. Perinatologtu yani riskli gebelik uzmanı bir profesördü. Bana gittiğim 4 dr da plasenta previa demişti ama dünkü dr alakası yok dedi. Demek ki yukarı çıkabiliyormuş. Her şey normalmiş çok şükür. Umut olması adına yazıyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…