13+5 cinsiyet :)

hndhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
79
26
3
37
Arkadaslar ikili test icin gittik bugun.doktora cinsiyeti hakkinda fikrini sordum.bence kesin bi fikri vardi ama soylemedi yanilma payi cok.oluyo 1 ay sonra sor dedi soylemem simdi bisey dedi.sizin fikriniz varmi:)

Kendini gizliyorsa kız bebektir genelde erkek bebekler 12. Haftadan itibaren kendini belli ediyor ama kız bebekler 20. Haftaya kadar gizleyebiliyor

Devlet hastaneleri 16 haftadan önce söylemiyor. Özelde görebilirse erken söylüyor. Görmezse bir dahaki gelişinde bakarız diyorlar.

Aslında görebilirdş ben 12 de ögrendim

kız bebekler göstermiyor nedense kendisini. benim ilginçtir 11. haftada belli oldu cinsiyet.erkekti.özeldeydim ve söyledi.

Benim 13+0 cinsiyetin soylemedi çok merak ediyorum .

Eklentiler

• WP_20160926_001.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 246
  • WP_20160926_002.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 207
Sence olmayabilir ama kız bebekler erkek bebeklere nazaran genital bölgeleri daha yavaş yapılanma gösterdiği için geç öğrenilme şansı yüksektir kendini saklama olayı tamamen latifedir

14. haftamda doktorum erkeğe benziyor ama net birşey diyemem demişti bu hafta kontrole gittiğimde (18. hafta ) kızın olacak dedi
ben havalarda :) tabiki sağlıklı olsun başta ama insanında gönlünden geçen bir cinsiyet illaki vardır kızım olsun çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi diyorum inş sağlıkla alırım kucağıma

Arkadaslar bnde birdahaki ay 2li tarama testi icin gidicem doktoruma özele gidiyorum acaba belli olurmu cinsiyeti tam 12 haftalik oluyorum gidicegim gun

MERHABA BENDE 15+4 GUNLUK HAMİLEYİM.OZELE GİDİYORUM.DOKTORUMUZA CİNSİYETİNİ SORDUK SALI GUNU ERKEN DEDİ EŞİM ISRAR EDİNCE KIZA BENZİYOR DEDİ.FAKAT BİŞEY ALMAYIN KESİN DEĞİL DEDİ 1 AY SONRA BEKLEYİN DEDİ.

BU ARADA BENİM 1 KIZIM VAR BİZ 2.COCUĞU ERKEK OLSUN DİYE CİN TAKVİMİNE BAKMIŞTIK.BU DURUMDA CİN TAKVİMİDE YALAN OLDU:))

Kesin degil demis doktor baksana 1 ay sonra degisir belki bnm Cin takviminde erkek cikti bakalim sonuc ne olcak :)

Can'ım erkek çocukları 12. Haftada kendini gösteriyor. Ben kızımı 18 haftada tam olarak öğrenmiştim. Erkek çocuklarımı 12. haftada daha ben sormadan söyledi. Ama yinede Rabbim büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…