Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok teşekkür ederim. Ben de esneme oldu t+4 ten sonra. 6. ve 8. gün lekelenme. Sonra geçti. Sonra göğüs hassasiyeti ama çok değil. Yorgunluk hali oldu.
çok teşekkür ederim. Ben de esneme oldu t+4 ten sonra. 6. ve 8. gün lekelenme. Sonra geçti. Sonra göğüs hassasiyeti ama çok değil. Yorgunluk hali oldu.
Merhabalar çok tebrikler. Aralık 18 de sabah 9.30 da 2 adet 1. Kalite embriyo transferi oldum. Bugün dayanamadım evde test yaptım. Yaklaşık 7-8 dk sonra hafif silik gördüm. 1 saat sonra ise silik kısım biraz daha belirgindi attığım foto bu. 3. Gün embriyosu diye erken diyenler var biliyorum ama çizgiyi görünce sevindim.çizgi foto da daha zor belli oluyor normalde daha net. Acaba boşuna mi heyecanlanıyorum. Test günüm 30 Aralık.