13 aylık bebek ve atarax

İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.
sacmalamayin. lutfen bu ilaci bebeginizde kullanmayin 13 aylik bebek icin agir bir ilac. internet ya da kulaktan dilma bilgilerle cocuga eziyet etmeyin. bunu okuduguma bile inanamiyorum.

sakın kullanmayın derim benim ark.ımda çocuğuna veriyordu maalef ama çocuk şimdi daha ağır ilaçlar kullanıyor uyku uyusun diye yapmayın büyüyünce düzeliyolar

Size kizacaktim hadi sakin ol dedim kendime.uyumassa uyumasin.o yaslarda benim kizimda az uyurdu geceleri surekli uyanir ve memedeydi.ben hala iki buklum yatiyorum uykusuz kaliyorum bazen hic dert degil.ben kizimi aksama dogru disari cikariyorum iki saat oynuyor yoruluyor eve gelince de bazen de dus aldiriyorum sonra da uyuyor biraz enerjisini atmali yorulmali.hic aklimdan gecmedi hap vermek.arkadasina gicik oldum.sonra cocugun bunyesini boz baska hastaliklarla ugras.

Yanı bu sekılde uyumaması mumkun degıl dıyorum
acaba gece utyandıgında bebegı bırakıp sız yattıgnız yerden mı kontrol edıyorsunuz yanı aslında bebek uyuyorda sızmı farkında degılsınız dıyorum cunku mumkun degıl ınanamam gunde 4 saat uyuduguna

cute benim oğlumda böyleydi. günde 6 saat uyurdu. ben hafıza kaybı yaşamıştım uykusuzluktan yorgunluktan. kimseyi tanımamaya gün içinde yaptıklarımı unutmaya başlamıştım. atıyorum doktora gidip gelmişiz 1 saat sonra biz mi gittik doktora falan diyordum. çok zor çok. Rabbim tabi sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize . ama inş gazsız birazda uyuyan olsunlar inş.

Dediğiniz ilaç antihistaminik. Kızımın alerjisi için şurubundan malesef bir hafta günde sadece 3-4 damla kullandım. Uykusu iyiydi normalde kızımın ama son üç dört gün çocuk başını yastıktan kaldırmıyordu resmen 2 saat uyanık kalsa 3 saat uyuyodu. Kıyamadım yavruma kestim hemen.
Düşünseniz evladınız kreşe gitse ve orda uyusun diye ilaç verseler ayağa kaldırırdınız ortalığı ama aynını siz yapmak istiyosunuz. Çok zor biliyorum ama başka şeyleri de deneyin bi bakın bakalım.
Acaba sıkıntısı olabilir mi hep mi böyleydi?

ayrıca anne olmak kolay değil iki tane var bende de kaç yıldır uykuya hasretim geçecek bu günlerde, sanmayın yalnızsınız başka çocuklarla da kıyaslamayın demek ki uykuyu sevmiyor ya da güzel uyuyor uykuyu alıyor, yorulmuyorda olabilir enerjisini atacak bişeyler yapın

Size kizacaktim hadi sakin ol dedim kendime.uyumassa uyumasin.o yaslarda benim kizimda az uyurdu geceleri surekli uyanir ve memedeydi.ben hala iki buklum yatiyorum uykusuz kaliyorum bazen hic dert degil.ben kizimi aksama dogru disari cikariyorum iki saat oynuyor yoruluyor eve gelince de bazen de dus aldiriyorum sonra da uyuyor biraz enerjisini atmali yorulmali.hic aklimdan gecmedi hap vermek.arkadasina gicik oldum.sonra cocugun bunyesini boz baska hastaliklarla ugras.

parka gidince de etki etmiyormuş. uyumayan çocuk zor gerçekten. muhtemelen çaresiz kalmıştır.

Yok vermedim zaten. Sadece arkadaşım söyleyince internetten baktım. Bide burda bilenlere sormak istediğim
bebeginizi disari cikariyormusunuz??? parka bahceye goturuyormusunuz??? hep evde mi yoksa bebek.
yapmiyorsaniz hergun disari cikarin 1 2 saat aksamlari ilik banyo yaptirin oynayin bir de oyle deneyin.

merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
doktora sormadan sakın verme

bebek bu.. bebekliğini yapacak.. uyumayacak, ağlayacak.. bana göre bi yavruya atarax vermek tamamen vicdan işi. ben veremezdim ki böyle zamanlarına sonuna kadar sabır gösterdim yavruma.

:( sakınn aman verme atarax cok ağır bir şurup alerjim vardı kullanmıştım bir iki defa beyini uyuşturuyor acayip bişey yapıyor ben o yaşta kaldıramadım 13 aylık bebek hiç kaldıramaz

Bitkisel biseyler dene

Uyumayan bebek uyumuyor atarax uyku ilaci degil alerji ilacidir bizde cok çekiyoruz uyku problemini. Atarax vermeniz işe yaramayacak ilkg gun uyutacak sonraki gunler ne yapacaksiniz? Bağımlılık yapabilir bilginiz olsun. Rabbim bebeklerimize saglikli uykular versin. Çözüm bulursaniz bana da yazin

Back
X