13 aylık oğlum karyoladan sonra sandalyeden düştü ne yapmalıyım benim gibi olan varmı?

canım benimde 2,5 yaşında bi oğlum var yanında göz yummaya gelmiyor hiç oturmuyor bizde çok düştük ben sandalye sehpa ne varsa odadan kaldırdım kanepeleride duvara yasladım başkada bi çözüm bulamadım

Şimdilik iyi oynuyor ama yarın sabah doktora veya hastaneye götürüp ultrason yaptiririm yoksa böyle içim hiç rahat değil. Yeni yeni yürümeye başlıyor inanın şimdiden çileden çıkarttı beni. İnşallah biseysi cikmaz.

daha dikkatli olmalısınız.bu karpuz değil çocuk ..onlar için oyun bariyerleri var onlardan satın alın.

Ya doktor var hastahane var neden buraya yazıyorsunuz . Çocuğun kafası şişmiş gotursenize belki önemli bişey var. Burda kim nasıl yardımcı olabilir.

Sizi korkutmak istemem ama çocuğunuzu her yıl rutin kontrollere götürün. Küçük yaşlarda merdivenden yuvarlanan insanlar ilerki yaşlarda MS olabiliyorlar. Akrabalarımda bu yönden çok MS hastası var. Allah korusun. Dikkat edin yavrunuza..

Hemen acile goturmelisiniz bebegi. .
Burdan iyidir bebeginiz denemizi beklemeyin. ..
En sik gorulen travma kafa derisini sismesi ,kafatasi icinde olusan odem ve hämatomdandir ..kafa tasi travmasi olan bir bebegin mutlaka beyin cerrahi veya noroloji tarafindan muayene edilmesi gerekir ... bilincli davranip buraya yazmak yerine bi acile goturun. ..

En azindan siz ve bebeginiz huzurlu uyursunuz..Aciller buyuzden var..
Gecmis olsn

Arkadaşlar eve geldik çok şükür doktor muayene etti röntgen veya ultrason şimdilik bişey getirmez 48 saat içinde dikkat etmemiz lazım kusma göz bebeklerinde değişiklik olursa Acile gitmemiz lazımmış. Eve gönderdi bizi inşallah bişey çıkmaz. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Anne yüreği insane yapacağını şaşırıyor. İyi akşamlar hepinize

Yapmanız gereken onu gözlemlemek .kusma,gözkayması,sersem haller ve bsklanmadık istemsiz kas hareketleri durumunda acil dr götürüşmeli.Benim oğullarım ooo kadar düştüki tıbben epey bilgi öğrendim:)dr demiştiki çocukların kafatasları esnektir kolay kolay nişe olmaz(delici bir alet hariç)

Eltimin yetişkin oğlu geçtiğimiz sene bisiklet kazası giçir,yerden kalkıp eve çıkanca kusmaya başlıyo,aile ne oldu felan diyince korkup bişe yok demiş düştüm önemsiz demiş
Amcası haraletlerinde gariplik görmüş ve heman arabaya indirmişler srabada kusmaya başlamış bu olanlar. 10,15dk arası oluyo
Babası en yakın hastaneye götüyüyo dr diyo beyin kanaması ona rağmen müşadede tutuyorlar amaliyat olması kazadan 2,3saat sonrasonı bulmuştu
Dün buradaydı şükür bişe yok tani süreç zordu
Allah kimseyi evlatla sınamasın.sizde korkmayın Allahın izniyle bişe olmaz ama gözlemleyin ve ıyutmamaya çalışın

birşey varsa yarın çok geç . bir şeyi yoksa yarın da götürmeyin. film çekilmeden kimse bilemez bir şeyi var mı yok mu. bence çay demlemeye giderken onun hareket edemeyeceği ekstra güvenli ortam oluşturun. merdivenden nasıl yuvarlandı ki .içiniz rahat olmamalı bence. ben doktora götürün lütfen diyorum.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca düşmeye bağlı olarak yıllar sonra epilepsi hastalığı da çıkıyor. Küçükken havale geçirmiş çocuğun da ilerde epilepsi hastalığı çıkabiliyor. Dikkatli olunmalı

Kucukken babannemde beni dusurmus ve benim o dusme sirasinda beynimdeki koku sinirleri hasar gormus. Bu sebepten dolayi ben dogdugumdan beri koku alamıyorum malesef herhangi bir tedavisi yok ve bu sinirler yenilenmiyormus doktor bana oyle soyledi umarim oyle bir hasar olmamistir

koku almamak nasıl bişey ?? günlük yaşantınızı engelleyecek etkileri oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…