- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- 248
- Konu Sahibi Hayatimsiniz121385
-
Sağolun yarın götüreyim diyorum acaba geçmi olur. Çünkü şimdilik herşey normal görünüyor yoksa şimdimi gitsek?Acile gitsenize şakaya gelmez bu işler, geçmiş olsun bu arada
daha dikkatli olmalısınız.bu karpuz değil çocuk ..onlar için oyun bariyerleri var onlardan satın alın.Arkadaşlar nerden başlicagimi bilemiyorum. İlk olarak oğlum 9 aylıkken Örümcekle beraber merdivenden yuvarlandı 9 basamak. İki gün hastanede kalmıştık biseysi çıkmamış ti Allaha Şükür. Şimdi asıl sorun bir haftadır ayaklandı 13 aylık her yere tirmaniyor dün ben iki dakka mutfakta çay demliyordum koltuğa çıkmış sonra koltuğun arkasından kafasının arkasını çarptı 80 cm hemde ayakta. Ondan sonra ağladı bugüne kadar dikkat ettim gözüme bir farklılık görünmedi şükür. Şimdi bir saat öncede küçük çocukların sandalyesi var onun üstünde dizlerinin üstündeyken yine baş aşağı kafasının arka bölgesinin üstüne sert düştü yani yine aynı yer. Ondan sonra ağladı ama dünkü yeri daha şiş birde sanki kafası şişmiş. Ben çok korkuyorum yarın çocuk doktorunu ararım ama sizede böyle durumlar oldumu. İçim hiç rahat değil kızım var ama Allaha sükür iki buçuk yaşında hiç böyle değildi oğlum şimdiden beni bitirdi arkasında sabahtan akşama kadar koşuyorum iki dakka bıraktığım da düşüyor ben kafayı yicem. Böyle durumlarda ne yaptınız lütfen paylaşımısiniz.
Sağolun yarın götüreyim diyorum acaba geçmi olur. Çünkü şimdilik herşey normal görünüyor yoksa şimdimi gitsek?
birşey varsa yarın çok geç . bir şeyi yoksa yarın da götürmeyin. film çekilmeden kimse bilemez bir şeyi var mı yok mu. bence çay demlemeye giderken onun hareket edemeyeceği ekstra güvenli ortam oluşturun. merdivenden nasıl yuvarlandı ki .içiniz rahat olmamalı bence. ben doktora götürün lütfen diyorum.Arkadaşlar nerden başlicagimi bilemiyorum. İlk olarak oğlum 9 aylıkken Örümcekle beraber merdivenden yuvarlandı 9 basamak. İki gün hastanede kalmıştık biseysi çıkmamış ti Allaha Şükür. Şimdi asıl sorun bir haftadır ayaklandı 13 aylık her yere tirmaniyor dün ben iki dakka mutfakta çay demliyordum koltuğa çıkmış sonra koltuğun arkasından kafasının arkasını çarptı 80 cm hemde ayakta. Ondan sonra ağladı bugüne kadar dikkat ettim gözüme bir farklılık görünmedi şükür. Şimdi bir saat öncede küçük çocukların sandalyesi var onun üstünde dizlerinin üstündeyken yine baş aşağı kafasının arka bölgesinin üstüne sert düştü yani yine aynı yer. Ondan sonra ağladı ama dünkü yeri daha şiş birde sanki kafası şişmiş. Ben çok korkuyorum yarın çocuk doktorunu ararım ama sizede böyle durumlar oldumu. İçim hiç rahat değil kızım var ama Allaha sükür iki buçuk yaşında hiç böyle değildi oğlum şimdiden beni bitirdi arkasında sabahtan akşama kadar koşuyorum iki dakka bıraktığım da düşüyor ben kafayı yicem. Böyle durumlarda ne yaptınız lütfen paylaşımısiniz.
Sizi korkutmak istemem ama çocuğunuzu her yıl rutin kontrollere götürün. Küçük yaşlarda merdivenden yuvarlanan insanlar ilerki yaşlarda MS olabiliyorlar. Akrabalarımda bu yönden çok MS hastası var. Allah korusun. Dikkat edin yavrunuza..
koku almamak nasıl bişey ?? günlük yaşantınızı engelleyecek etkileri oluyor mu ?Kucukken babannemde beni dusurmus ve benim o dusme sirasinda beynimdeki koku sinirleri hasar gormus. Bu sebepten dolayi ben dogdugumdan beri koku alamıyorum malesef herhangi bir tedavisi yok ve bu sinirler yenilenmiyormus doktor bana oyle soyledi umarim oyle bir hasar olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?