13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

Canim bunlar tatli korkular ve olagan tedirginlikler yerimseniben Ben de sogukkanliyim diye geciniyordum, ameliyat gununu aldim alali o istekli ben gitti, yerine stres dolu garip hisler icinde olan biri geldi :))) O kadar cabuk geciyor ki surec hic kafani yorma :)) Gerci biz ne desek bos sen yasayinca diyeceksin ''hakikaten hicbirsey yokmus'' Sonucunu dusun, panik yapmamaya calis lutfen. Emin ellerde oldugunu unutma, Ufuk Bey'in ilk ameliyati sen degilsin kaydirigubbakcemile2

laracroft cnmmm cok sağollllllllllllllllllllllll sayesinizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee korkumm kalmıooo cidden hafifledim yaaaa :) ama ufuk beye ameliyat olup burda memnuın kalmıyan var mı die sordums es seda yok:) insallah herkes memnun kalmıstr ondan cvp gelmiodurrr. ztnn çok güven veren bi doktor aylardırrr bekliorum günüm gelsin dieee baska bi doktor düşünmedim onun dısında insallah beklememe değer hersey

Laika canım ameliyat deviasyondan dolayı mı sen istediğin için mi?Bende de deviasyon var nefes almakta zorlanıyorum gece uyurken ve artık olmam lazım diyorum ama sanki burun daha hassas gibi geliyor açıkçası sezeryan olmuş biri olarak burun ameliyatından daha fazla korkuyorum....Aslında basit bi operasyon bile olsa ameliyat kelimesi tedirgin ediyor bizleri sanırım....

doktoruma güveniorum yaptıgı burunlarıda begeniorum cok ama ameliyattanda korkuorum:):):) kendimi anlatamamıs olma ihtimalime karsı klasör yaptım begendiğim begenmediğim burunlar die daha net anlaması için ameliyat günü konuscaz asıl o heycanla ne söliyebilcem onuda hiç bilmiorum.. bi benmiyim bukadar korkak yoksa herkes yasıomu bu korkuyuu . günler burnumdan gelio resmenn :):)

canim ne istedigini ufuk beye anlat, zaten hastasinin bu ameliyattan ne bekledigini hemen anliyor merak etme...

bu arada ben begendigim 2 burun resmi goturmustum ufuk bey ile gorusmeye gittigimde(ameliyat olmadan hemen once), tam resimleri cikarttim ''ucunu boyle yapabilir miyizzzz....'' dicektim ki, ufuk bey ''fotograf olayina girmesek...'' dedi :kedi:
o tur seylerden hoslanmiyor benden soylemesi(ama yine de bi goster bakalim ne dicek :jeyyar: )
hakli aslinda, burnumuzu acip bakacak ne yapmak gerekliyse onu yapacak sonucta.

ameliyattan korkma canim.
ben sana neler yasayacagini anlativereyim , aynisi olacak nasil olsa boshayallersmile
ozelden msj yollucam optum naniknanik

uyuyann güzelll cnmmm yaaaaaa cok cok cokk sağolllllllllllllllllllll bukadar acıklayıcı detaylıı yazmıssınnnnn senin burnunaaa bayılıorum ben muhtesem bi iş çıkarmıs ufuk bey acıp acıp bakıorum resimlerineee 3. ay değişiminn öle böle diil muhtesemmm bi burunnn bukadar güzel olabilir cidden hokka gibi masallahhhh... son 11 günümm . kendime iskence çektirme konusunda basarılıyım aslında dövme vs . bunda uyucammm uyanıcam hissetmicem hiç ama işte ameliyatın adı korkutucu amaaaaa bi cesaretle girip çıkıcammm insallahhhhhhhhh çok cokk sağol tekrarrr:)))

Laika canım ameliyat deviasyondan dolayı mı sen istediğin için mi?Bende de deviasyon var nefes almakta zorlanıyorum gece uyurken ve artık olmam lazım diyorum ama sanki burun daha hassas gibi geliyor açıkçası sezeryan olmuş biri olarak burun ameliyatından daha fazla korkuyorum....Aslında basit bi operasyon bile olsa ameliyat kelimesi tedirgin ediyor bizleri sanırım....

tamamen estetik amaclı benimki cnm bendeee acayip korkuorummmm ama çok yardımcı oldu arkadaslar en bastann oku bak konuyu .. olcaz bitcek sanki bi bizimkisi cannnn :) ömür boyu takmaktansa ay yandan kötü önden söle böle bikere bi cesaret olsun bitsinnn.. 11 gün snraaa yasadıklarımııı paylasıcammm hemenn burdaaa:) hemen gelsin gecsin o günnnnnn allahımm ltfnnn sağ salimmmm:)

uyuyann güzelll cnmmm yaaaaaa cok cok cokk sağolllllllllllllllllllll bukadar acıklayıcı detaylıı yazmıssınnnnn senin burnunaaa bayılıorum ben muhtesem bi iş çıkarmıs ufuk bey acıp acıp bakıorum resimlerineee 3. ay değişiminn öle böle diil muhtesemmm bi burunnn bukadar güzel olabilir cidden hokka gibi masallahhhh... son 11 günümm . kendime iskence çektirme konusunda basarılıyım aslında dövme vs . bunda uyucammm uyanıcam hissetmicem hiç ama işte ameliyatın adı korkutucu amaaaaa bi cesaretle girip çıkıcammm insallahhhhhhhhh çok cokk sağol tekrarrr:)))

rica ederim canim her zaman kaydirigubbakcemile5
iltifatlarin icin cok tesekkur ederim cok tatlisin canim yaaa :1hug:
aslinda burnuma mukemmel diyemeyiz cunku kemerimin bulundugu yerde bir tepecik var.
tam profilden goruluyor ama onun disinda karsidan, biraz yana donunce falan belli olmuyor.
neyse ben boyle de mutluyum simdilik :kedi:
hic merak etme hersey bir anda olup bitecek
ameliyat sonrasini da his dusunme, ameliyattan ciktim saat 8e kadar o yatakta nasil yattim, nasil kalktim bilmiyorum zaman oyle cabuk gecti ki...
narkozdan sanirim...
bi de hep icimden dua ettim Allah'im zaman cabuk gecsin su icebileyim artik diye(belli bi rsaate kadar icirmiyorlar canim).
bu arada ameliyattan sonra kendine gelince bogazinda tahris hissedeceksin, oksurmek isteyeceksin ama oksurme canim. zaten hemsireler de oksurma burnuna basinc olmasin, kanama olmasin diye uyariyorlar.
opuyorum canim...
insallah benim basimda duran hemsireye denk gelirsin, cok iyiydi cok sevmistim :lepi:

laika, ben de ufuk beyi düşünüyorum. Sana hasta resimleri gösterdimi acaba

evet cnmm bisürü resim gördüm benn hepside cokdoğal burunlar. ufuk beyde olmak istiosan biran önce gün al derim ben cnk ben tam 66 67 gündür ameliyat tarihimi bekliorum nihayet son 8 günüm kaldı..cok sonraya atıo ameliyat tarihi

hiccc korkma canim gerci bende cok korkuyorum ama:)
hosuna gitmeyen bi uzvunla mutsuz ve takintili yasamaktansa ameliyat olmak daha iyidir
bende cok dusunuyorum bunlarin hepsini ama diyorum ki en fazla 2 hafta cekersin sonrasi mutluluk insallah.

bende istiyorum ama kocam karşı çıkıyor:( olan arkadaşlarım var korkulacak bişey yok diyorlar şimdi osa yine gider yaptırırız diyorlar laika korkma canım herşey güzell olacakkk:)(burnun dahil))))

hiccc korkma canim gerci bende cok korkuyorum ama:)
hosuna gitmeyen bi uzvunla mutsuz ve takintili yasamaktansa ameliyat olmak daha iyidir
bende cok dusunuyorum bunlarin hepsini ama diyorum ki en fazla 2 hafta cekersin sonrasi mutluluk insallah.

insallahhh canımmmmmmmmm cok sağolun destekleriniz içinnn okadar moral oluooo öle bi cesaret gelioki anlatamam:)

bende istiyorum ama kocam karşı çıkıyor:( olan arkadaşlarım var korkulacak bişey yok diyorlar şimdi osa yine gider yaptırırız diyorlar laika korkma canım herşey güzell olacakkk:)(burnun dahil))))

burda konustugum arkadaslarımda özel hayatımdagörüştüğüm olan arkadaslarımda korkulucak bişi olmadığını sölüolar banada cnmm ama insan bilmediği bişi yaptırıncaaaa böle bi kıpır kıpır oluooo .. allahtan doktoruma cok güveniorummm.. cok tesekkürler desteğinn içinn insllah eşin izin verir sendeeeee bi an önce ameliyat olursunnn.. son bi hafta saniyeler bile yavasladı sanki:)

blackrose a hala ulasamadımmmmmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnn cnmm yaaaaaaaaaaaaaa ameliyata girmedenn burnununn son halinii öğrenmekk istiorum mutlakaaaaaaaaaaaa:(

kızlar ufuk beye olanlar özellikle yardımlarınızı bekliorum çok güveniorum doktoruma ama çok takıntılı bi insanım:( narkozdan korkuorum ameliyattan korkuorum snrasından yasıcağım acı nasıl bişi bilmediğim için ondanda korkuorum .. son 12 gün vazgecmek istemiorummmmm eyvahedigeldismile

laika benim de 6 ekimde uufuk bilkaya. bende korkuyorum aynı sekilde ve sekli konusunda endişeliyim. umarım ikimizinde iyi olur. sana yaptıgı tasarımı begendinmi? ben ilk yaptıgı tasarımı begenmedim tekrar bi gorusmem gerek bence. sekli konusundada ortak bir karar vardıysanız ameliyattan ve narkozdan korkma uyuyup uyanmak gibi bişey bence.kaydirigubbakcemile2

Arkdaşlar bnm de ameliyatım pazartesi günü arada bir tek yarın var.Umarım herşey yolunda gider...Çok korkuyorum bende.. :((

Back
X