uyuyann güzelll cnmmm yaaaaaa cok cok cokk sağolllllllllllllllllllll bukadar acıklayıcı detaylıı yazmıssınnnnn senin burnunaaa bayılıorum ben muhtesem bi iş çıkarmıs ufuk bey acıp acıp bakıorum resimlerineee 3. ay değişiminn öle böle diil muhtesemmm bi burunnn bukadar güzel olabilir cidden hokka gibi masallahhhh... son 11 günümm . kendime iskence çektirme konusunda basarılıyım aslında dövme vs . bunda uyucammm uyanıcam hissetmicem hiç ama işte ameliyatın adı korkutucu amaaaaa bi cesaretle girip çıkıcammm insallahhhhhhhhh çok cokk sağol tekrarrr:)))
rica ederim canim her zaman kaydirigubbakcemile5
iltifatlarin icin cok tesekkur ederim cok tatlisin canim yaaa :1hug:
aslinda burnuma mukemmel diyemeyiz cunku kemerimin bulundugu yerde bir tepecik var.
tam profilden goruluyor ama onun disinda karsidan, biraz yana donunce falan belli olmuyor.
neyse ben boyle de mutluyum simdilik :kedi:
hic merak etme hersey bir anda olup bitecek
ameliyat sonrasini da his dusunme, ameliyattan ciktim saat 8e kadar o yatakta nasil yattim, nasil kalktim bilmiyorum zaman oyle cabuk gecti ki...
narkozdan sanirim...
bi de hep icimden dua ettim Allah'im zaman cabuk gecsin su icebileyim artik diye(belli bi rsaate kadar icirmiyorlar canim).
bu arada ameliyattan sonra kendine gelince bogazinda tahris hissedeceksin, oksurmek isteyeceksin ama oksurme canim. zaten hemsireler de oksurma burnuna basinc olmasin, kanama olmasin diye uyariyorlar.
opuyorum canim...
insallah benim basimda duran hemsireye denk gelirsin, cok iyiydi cok sevmistim :lepi: