13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

yok canım bana vermediler hiç bişe ben böle gidicem orda versinler orda kudururum valla sempatiksalakcinni eşofmanlarımı hazırladım terlik koydum havlu koydum bitane nolur nolmaz su fln alırınırdaa başka ne koyim cantama bi akşam kalcam çünkü ben :(

ben doktora mail attım aldım bi ilaç ii geldi yoksa vazgecmiştim zaten şimdi ilaç sakinlestirdi ii gibiyim hersey ii olckkk insallahhh cnmmm benimmm rahat rahat uyu bi güzelllll aynı anda aynı seyleri yasıo olcazzz sonrasida cok güzel olcak insallah

laikacımmm bu saatten sonra vazgeçmek olurmu hiç:)bu kadar zaman sabrettin opuyorumnanaktan her şey güzel olucak hiç heyecanlanma bol şanslarr canım iyi haberlerini bekliyoruz:3:

cok sağoll cnm benmmm dualarınız eksik etmiin en yakın zamanda yazıcamm gelişmeleri

bana hic cesaret ignesi vurmadilar cok rahattim belki ondandir tabi amaliyata girmek cesaret ister o onda vazgecebiliyorsun ben 5 sene once vazgecmistim ama oldum sonunda

bende vazgecebilirmişim gibigelio hala ara ara ama bikere vazgecersem cesaret edip ikinciye aynı strese tekrar kalkısamam umarımbi cesaret yrn hersey olur biter ufuk beye cok güveniorummm insallahhhhh güzel gecicek hersey insallahhhh dua edin kızlarrrr

canım inşallah ameliyatın çok ii geçiyordur dualarımızla seninle Allah yardımcın olsun.mutlu haberlerini bekliyoruz.bitanemmmmm

Kizlarrrrrrrr cok cokkk cokkkm tesekkur ederimmmmmmm hastaneden yaziyorum size suannnnn hem olmak
istiyip korkanlar hemdee bana destek
olan
canim
arkadaslarimin merakini gidermk icinnn Superimmm
kizlarrrrrr agliyarak girdim
korkudann simdi o
halime guluorum hc mi bisi hssetmez bi insan masallah ne agrim
ne sizim var biraZdan eve gecicem ozamn daha detai yazarim tlfndan zor oluoo . Hepinizi seviorum
iiki varsiniz

Çok geçmiş olsun a.s.
İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşir burnuşun. :kedi:
Ben de şubatta ameliyat olacağım ve sayenizde çok rahat içim zemuszemus

Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur burnun. İnşallah şişliklerin hemen iner.

kendim olmuş atlatmış gibi rahatladım canım ya :))) umarım benimde senin gibi kolay güzel geçer 6 ekim yaklaştı malum :)

gecmis olsun laikacim!!!!!!
ne guzel senin agrin sizin olmamis, benim biraz olmustu yani septoplasti oldum sonucta...
morarma, sisme durumlarin nasil canim?
bi de benim gozumden kendiliginden yas akiyodu arada sirada ilk 2 gun...
insanlar agliyorum saniyodu:)

laikacım çok çok geçmiş olsun çok sevindim ii olmana zaman nasıl çabuk geçiyor bak oldun bile ve iyisin çok şükür ne güzelll dahada ii haberlerini bekliyoruz öpüyorum çokkkk

laika bende daha yeni geldim eve benim suratım şişti davul gibi oldu gözümden yaş gelip o şişmiş yerde birikiyo uzaylı gibi oldum o avatar filmindeki yaratıklara döndüm :) dün bende cok iyiydim canım inşallah şimdi iyisindirr çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine

Back
X