Ben kimseye haksizlik yaptigimi dusunmuyorum
kendi kriterlerimde olabilecegim bi ufuk bey vardi simdi ondanda gozum korktu diyorum
sonucta doktor karar asamasindayim henuz???
bu cok normal bence doktorluguna ve verdikleri emege diyecek elbetteki lafim yok ama insan kaygilaniyor
ya bendede kayak goruntusunu engellemek icin minik bir tepecik birakirsa diye ??
nedense bu bana biraz sacma geldi
zaten cok az kemerli olan burnumda gecirecegim acili sureden sonra neden bi tepecik kalsin yadan neden yamukluk olsun ki??
bu herkesin basina gelebilir ondan dolayi hep burada birbirimize demiyormuyuz aman doktor secimine dikkat diye!!!
zaten yillarin birikimiyle insanlar bu ameliyatin kararini aliyor herkes bu konuda ayni detten muzdarip...tabikide ameliyat sonrasi farkli komlikasyonlarda olabilir sonucun iyi olmamasina,
karekter olarak iyi bir doktor olabilir cok sevior ve doktorunuza bir sey denmesini istemiyor olabilirsiniz!!!
ama burasida herkesin ozgurce her konuyu konustugu bir forum
bence herkes fikrini soylesin
bende soyliyim sizde soyleyin ama kimse kimseye kizmasin
sevgiler

ameliyat gecirmemiş cok guzel kavisli burnu olan kişiler var bakıyorumda tepecik falan yok kaydırak gibide durmuyor. dogal gorunsun diye tepecik bırakmak bana da cok sacma geliyor emrelma:26: birde ameliyat olup tepecigi olmayan ama cok dogal gorunen hatta ameliyatı anlasılmayan burunlar da var o halde o istenmeyen tepecige ne gerek var?