yok canım 75 kiloyum nerem zayıf
İnşallah bende görürüm 75i...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım 75 kiloyum nerem zayıf
supersinnn
çok iradeli gördüm senii . maşallah

slm arkadaşım.
kaç gun oldu diyete başlıyalı
ne kadar kilo verdin
cok guzelkılo vermıssın tebrik edıyorum senı
herun spor yapıyormusun ve ne kadar yapıyorsun
birde porsiyonlarını yazsana canım ornek alalım senden
 ve salata yağarız  8-9 yaprak marul maydonoz tuz limon.akşamları dolu tabak sebze yaçemeği yanında yoğurt.tavuksa yasa köfteye 4-5 tane ve bol salata azcıkta yağda koyuyorum.gün boyu 2 yeşil çay.1 sürahi lîmonlu su ve sayısız şekersiz çay.işim gereği haftada 2-3 gün hamurişi var 4çeşit olsa hepsinden tadarım.yani tadarak 1tane yemiş olurum.hafta sonu 1 gün öğleleri her istediğimi bol bol yerim.aslında ben uzun uzun paylaşmak istiyorum ama kimse ilgilenmediği için kısaca yazıyorum.beraber yazabiliriz öğünlerimizi.
ve salata yağarız  8-9 yaprak marul maydonoz tuz limon.akşamları dolu tabak sebze yaçemeği yanında yoğurt.tavuksa yasa köfteye 4-5 tane ve bol salata azcıkta yağda koyuyorum.gün boyu 2 yeşil çay.1 sürahi lîmonlu su ve sayısız şekersiz çay.işim gereği haftada 2-3 gün hamurişi var 4çeşit olsa hepsinden tadarım.yani tadarak 1tane yemiş olurum.hafta sonu 1 gün öğleleri her istediğimi bol bol yerim.aslında ben uzun uzun paylaşmak istiyorum ama kimse ilgilenmediği için kısaca yazıyorum.beraber yazabiliriz öğünlerimizi.