- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Nere öyle mi oluyorikiz mi acaba
Benim değerim 14. Gün 468 çıkmıştı kaç yumurtan vardı aşılama yapılırkenAyyy niye öyle mi oluyor yazacaktım heyecandan yazadım
Hayırlı olsun iki tane sizinBenim değerim 14. Gün 468 çıkmıştı kaç yumurtan vardı aşılama yapılırken
EvetHayırlı olsun iki tane sizin
3 taneydi ama biri biraz küçüktü diğerlerindenHayırlı olsun iki tane sizin
Şuan durum nedir3 taneydi ama biri biraz küçüktü diğerlerinden
Evet derken ikiz mi3 taneydi ama biri biraz küçüktü diğerlerinden
AnlamadımEvet derken ikiz mi
3,5 yaşında ikizlerimHamile misin ikiz mi bebekler diyorum
Aaaaa ne güzel değerler yüksek olunca öyle mi oluyor benim adetime daha üç gün var benimde öyle olabilir mi acabaaaaa3,5 yaşında ikizlerim
Tabi hepsinde olmuyor ama olma ihtimali de var merak ettim bak bendeAaaaa ne güzel değerler yüksek olunca öyle mi oluyor benim adetime daha üç gün var benimde öyle olabilir mi acabaaaaarabbim uzun hayırlı ömürler versin inşallahhhhh
Ayyy ben de çünkü sağlı sollu kasıklarima ağrı giriyor ve karnım ateş içinde ayaklarım buz bu havada patik giyiyorum kışın giymediğim şeyiTabi hepsinde olmuyor ama olma ihtimali de var merak ettim bak bende
14.günün akşamı 544 olmuş hcgmBenim değerim 14. Gün 468 çıkmıştı kaç yumurtan vardı aşılama yapılırken
Hastaneye ne zaman gideceksin14.günün akşamı 544 olmuş hcgm
Normalde bugün gitmem gerekiyordu ama bayram hasatneye gitsem ne yapacaklar ki dün acilde kan idarar ikinci kez bakıldı kese zaten beşinci haftada gözüküyor değerlerin 1000 ile 3000 arasında olması lazım dediHastaneye ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?