- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Ben Avrupa yakasında tüm hastahane Anadolu arayıp söylesem zaten 20 sinden since randevu yok habire kan mi vereceğimNormalde bugün gitmem gerekiyordu ama bayram hasatneye gitsem ne yapacaklar ki dün acilde kan idarar ikinci kez bakıldı kese zaten beşinci haftada gözüküyor değerlerin 1000 ile 3000 arasında olması lazım dedi
Doğru 1 hafta 10 gün sonra falan gidinBen Avrupa yakasında tüm hastahane Anadolu arayıp söylesem zaten 20 sinden since randevu yok habire kan mi vereceğim
İnşallah bakalım sorunsuz devam ederDoğru 1 hafta 10 gün sonra falan gidin
Benim değerim 14. Gün 468 çıkmıştı kaç yumurtan vardı aşılama yapılırken
Benim de 14. Gün 544 e yükselmiş acaba ikiz olabilir miyoksa gebeliği en son adetten hesaba kattıkları dan normal mi
Aaaaaa gerçekten miIkiz olmasi cok yuksek insallah ya
Öncelikle hayırlı olsun canim.
330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.saglikla gelt
Amin teşekkür ederim ama benim daha güným geçmedi 26 saatlik yükselme bu doktor değerin gayet iyi dedi ama bilmiyorum tabiki Allah bilir on beş gün sonra ver kan dediÖncelikle hayırlı olsun canim.
330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.saglikla gelsin.
Tam iki katı olmak zorunda değilmiş iki katına yakın olması yeterli dedi eğer az görmüş olsaydı üç dört gün sonra yaptır demesi gerekirdi ama on beş gün bekle dedi.kese ya da bebek gözükmesi için 1000.3000 arasinda olması gerekiyormuş. Arkadas adeti bir hafta geçtiğinde 900 çıkmış değeri benim geçmesi için daha yedi günüm varÖncelikle hayırlı olsun canim.
330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.saglikla gelsin.
Bebek 3000 değerle gözükmedi sadece kese gözüktü benim bebeği öyle hemen herkes göremiyorTam iki katı olmak zorunda değilmiş iki katına yakın olması yeterli dedi eğer az görmüş olsaydı üç dört gün sonra yaptır demesi gerekirdi ama on beş gün bekle dedi.kese ya da bebek gözükmesi için 1000.3000 arasinda olması gerekiyormuş. Arkadas adeti bir hafta geçtiğinde 900 çıkmış değeri benim geçmesi için daha yedi günüm var
Evet bir şey gözükmesi için bu değerleri bulması gerekiyor dedi yani sağlık bünyeden bünyeye değiştiği için kesin bir şey denilemiyor beşinci haftada kese altıncı haftada kalp atışı dedi ama bu altıncı hafta kese yedinci hafta kalpte olabilirBebek 3000 değerle gözükmedi sadece kese gözüktü benim bebeği öyle hemen herkes göremiyor
Her insan bir olmadığını için farklı oluyor kimisi kalp atışını 8,9.hftaya kadar duyamabiliyorEvet bir şey gözükmesi için bu değerleri bulması gerekiyor dedi yani sağlık bünyeden bünyeye değiştiği için kesin bir şey denilemiyor beşinci haftada kese altıncı haftada kalp atışı dedi ama bu altıncı hafta kese yedinci hafta kalpte olabilir
Evet aynen öyleHer insan bir olmadığını için farklı oluyor kimisi kalp atışını 8,9.hftaya kadar duyamabiliyor
Rabbim en kısa sürede duymak nasip etsin inşaallahHer insan bir olmadığını için farklı oluyor kimisi kalp atışını 8,9.hftaya kadar duyamabiliyor
AminRabbim en kısa sürede duymak nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?