13 haftalık gebeleer buraya :)

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
kızlar 13 haftalık gebeyim bir an önce karnım büyüsün istiyorum hemde dogumdan korkuyorum bebegimide cookk seviyorum sizde duygularınızı paylasırmısız

kızlar 13 haftalık gebeyim bir an önce karnım büyüsün istiyorum hemde dogumdan korkuyorum bebegimide cookk seviyorum sizde duygularınızı paylasırmısız

merhaba ben de 12+1 haftalık hamileyim benim karnım çok az çıkmaya başladı dışardan bakılınca hamile olduğumu bilenler söylüyo yoksa normal karşıdan bakınca hiç anlaşılmıyor 62 kiloyla hamile kaldım 2 kilo aldım şuana kadar bugün doktora gittim herşeyi gayet normal çok şükür ben de korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok sonuçta düşünmemek lazım çok şimdi bir de tıp çok ilerledi ağrı çekmek istemezsen uyuşturuyorlar hiçbişey hissetmiyorsun zaten o yüzden düşünüp düşünüp aklını bulandırıp bebeğini de strese sokma bence bol bol su iç bak kolay doğum oluyormuş yürüyüş yap ben öyle yapıyorum şimdiden kendimi yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…