13 haftalık gebelikte mide yanması

Benrillu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
22
3
6
23
Sadece bendemi oluyor gebeliğimin 13. Haftasındayım her akşam mide yanmasından yoruldum artık herkesin mide yanması 5. Ayında başlıyorken benim 12. Haftadan beri her akşam midem yanıyor yağlı baharatlı vesayre şeyler yemiyorum dikkatte ediyorum ne yapmalıyım

Geçmiş olsun canım. Yalnız degilsin. Büyük oglumda 9 ay çektim o yanmaları . Benim gebelik testi yapmama sebep olan şey mide yanmasıydi. Düşün ne kadar erken başladığını artık. Bir anda başladı . Hiç olmazdı deyip regl a 1 hafta kala test yaptım ve pozitif çıktı . Dogurana kadar da sürekli yandı . Gaviscon eksik olmazdı yatarken başucumda ,gece bile bırakmazdı peşimi hiç. O zamanlar bilmedigim bir çare söyleyeyim sana . En azinda ilaç kullanmak zorunda kalmazsin. Karbonatın gebeliğe zararı var mı bilmiyorum bir bak . Yok ise bir çay kaşığının ucu kadar karbonati yarım çay bardağı suya at, karıştırıp iç . Hemen kesiyor yanmayı . Umarım senin devam etmez. Çok geçmiş olsun tekrardan. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…