- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi kirgincicekler
Aynen canım hamileyiz bizAmin inşallah kiloyu hiç problem etmiyorum alacağız tabi hamileyiz biz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım hamileyiz bizAmin inşallah kiloyu hiç problem etmiyorum alacağız tabi hamileyiz biz![]()
Yaa herkes kilo alms brnde tam tersi iki kilo verdm ve hala kilo alamiyrm kusmalarmda bitti bir aydr yok cok sukur ama niye alamyrm acabasizlerde ilk 3 ayda kilo aldınız mı :)
Yaa herkes kilo alms brnde tam tersi iki kilo verdm ve hala kilo alamiyrm kusmalarmda bitti bir aydr yok cok sukur ama niye alamyrm acaba(
Amiiinn canim insallah..üzülme canım önemli olan kilo almak değil ki bebişin sağlığı .alırsın eninde sonunda :) sen yediğine içtiğine dikkat et .sen sağlıklı olki oda olsun .Allah sağlıkla kucağımıza almayı ,güle güle hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin![]()
![]()
Amiiinn canim insallah..kusmalarm biti ama hala istahim yok hicbise yiyemiyrm hep abur cubur istiyo canm gofret cikilata pasta
![]()
Ayakta durdugun zaman hafifce bastir hiss edeceksin canimBenim de Karnım birazcık toplandı sanki daha yayvandi ama rahim filan nasıl hissediliyor ki anlamadım.
Mrb canim dogum tarihlermz nerdyse ayni seninle :)) bende gobegimn altinda hissedeblyrm ve yattgm zaman karnm dumduz oluyo ama normalde hafiften bi gobegm cikti.. bide ben ara ara kasigimda seyirmelr hissedyrm sanki bebegimn hareketi :)[/QUOTE][QUO="lalelale93, post: 39015328, member: 644507"]Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi
Ayyy bilmiyrm ki ben hep kiz hissedyrm ama hic yemedgm kadar tatli yiyrm :) hayirlisi yaa saglikli olsunda yiyemedikce bebegmi besleyemyrm diye uzulyrmbir oğluşun mu olcak yoksa bu kadar tatlı :) hergün ceviz ,süt ,yoğurt ve yumurta yemeye çalış ,meyveleride en tatlılarından tercih et ama kendini hiç zorlama ,asıl önemlisi annenin psikolojisi..mutlu annişler mutlu bebişler inşallah![]()
O hareketleri bende hiss ediyorum canim sol tarafimda sanki kalp atiyo gibi bebekmi acsba :)[/QUOTE]Mrb canim dogum tarihlermz nerdyse ayni seninle :)) bende gobegimn altinda hissedeblyrm ve yattgm zaman karnm dumduz oluyo ama normalde hafiften bi gobegm cikti.. bide ben ara ara kasigimda seyirmelr hissedyrm sanki bebegimn hareketi :)
Aynen kalp atiyo gibi brnde genelde solda hissedyrm :) ama netten arastrdgmda ilk gebeliklerde bu haftalrda hissetmek mumkun degilms o harektlr bagirsaklrn gaz hareketyms :) ben inanmak istemyrm o benm bebegmn hareketi :))))[/QUOTE]O hareketleri bende hiss ediyorum canim sol tarafimda sanki kalp atiyo gibi bebekmi acsba :)