13 haftalık hamişler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende bitane kendini şef zaneden biri varda onla uğraşıorum yok yaşıda var nerdeyse annem yaşında hemen hemen ama saygısız anlayışsız sırf kendi çıkarları olsun da karşısındaki önemli değil üstelik hamile olduğumu bilio Allahtan bitane var anlaşabilceğimde çalışma arkadaşlarımdan o olmasa napardım bilmem oda çok sinirleio bu tavırlarına ama işte dayanmak zorundayız napcan

bebişim için sakin olmaya çalışıorum ama diorumki bazen annecim o teyze seni sevmeye gelince hemen kus üstüne :)

Anlıyorum canım seni. Benim çok şükür arkadaşlarım iyi ve samimi olduğum 2 kişi var ama benim bölümümde sadece bir müdürümüz ve 2 kişiyiz. O diğer kişi de benden 12 yaş büyük - yani 40 felan ama öyle fesat öyle kıskanç, öyle dedikoducu ki anlatamam. Sürekli benimle yarış halinde ve bana hükmetmeye çalışıyor bende oralı olmayınca çekemiyor ve beni üzmek, küçük düşürmek için fırsat kolluyor. Bu da beni sinir edip strese sokuyor, kendimi zor tutuyorum. Hamile olduğumu bile söylemedim inan ki, sırf bunu kullanıp beni gıcık etmesin diye. Allah hepsini islah etsin, ellerine ne geçiyor anlamıyorum yani!? :(

aynen canım ya bizde bulunduğum odada 3 kişiyiz ama o bitanessi 2mize birden yetio ben bi hastanede çalışıorum. hem işten anlamayıp hem ben biliyorum havasında ya bende buna tahammül edemiyorum. mesai uzattırmya kalkar falan artık cvp veriorum valla pat pat beğenmezse gitsin şikayet etsin ben yerimi değiştirmeye can atıorum ama beni burdan almıyorlar ki :)
aynen hem kussunlar hem işesinler :)
canım valla burda dertleşioruz ya acayip rahatlıyorum istanbulun neresinde oturuosun benim çok fazla akrabalarım istanbulda avcılar büyükçekmece fatih silivri :) biliorum baya oraları

Sevildiğin için seni kaybetmek istemiyorlar ve almıyor.. Bende can atıyorum başka bölüme geçmek için ama aslında yöneticimden de çok memnunum. Ben kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve o şahıs tam karşımda maalesef. Önceden yüksek bölmeler vardı, en azından yüzünü göremiyordum ama şimdi onları alçalttılar!.. Allah yardımcımız olsun, onuda sevindirip işten çıkmayı düşünmüyorum yani!

ınan bende rahatlıyorum, buna ihtiyacımız var. :) iyi ki varsınız..

Bende Avrupa Yakasındayım ama Beşiktaş tarafında. Geliyormusun ziyarete?

beşiktaş ve ortaköy benim aşığı olduğum yerler istanbula gelince beşiktaşa gelip ordan ortaköye yürümeyi çok seviyorum ya :)))))))
hamilelik durumumdan çok gelemiyorum ama eşimle birazdaha havalar ısının trenle bostancı ya gelip ordan adalara ordan da vapurla ortaköye geçmek ( yada beşiktaşa vapur adalardan nereye geçiodu onu unuttum gerçi ) çok istiyoruz
bide biz ailece beşiktaşlıyız inönü stadı deniz müzesi ( tam adını bilmiyorum ben oraya deniz müzesi diorum ) çok gezerdik gençjken :)))))

:) Ben aslında Fenerliyim ama... Umarım bu aramızda sorun oluşturmaz!? :):) Heheheehee..

Adalara Kabataş'tan kalkıyor tatlım, bende her yaz mutlaka Heybeliye giderim, akrabalarım var :)
Bebiş de doğunca hep beraber gelirsiniz inşallah, kim bilir belki bilmeden karşılaşacağız bile..

Ortaköy'ü bende çok severim hele takıları - ay insan hepsini almak istiyor :)

Orası zaten deniz müzesi galiba canım, ben 5 yıldır ıstanbul'dayım. Gurbetten ana vatana gelin geldim ben..
ılk zamanlara nazaran sık tuvalete gitme, aşırı uyku hali vs geçti mi sende? Ben eskisi gibi akşam 8de düşüp bayılmıyorum ama yine de çabuk yoruluyorum :) Tadını çıkartalım demi, bebiş olunca bir süre kaliteli uykuya hasret kalacağız. Bebişlerimize herşey feda olsun tabii ki... :)

yok canım oluşturmaz :) asya dan bostancıdan kalkıo die biliorum bende
canım bulantılarım geçince aşermeye başladım ama hala kilo alamadım :) 8 değilde mutlaka 10da sızmış oluorum ben ya gerçi dediğin gibi yeterki bebişleimiz sağlıkla gelsin biz rağzıyız :) dimi
sen nerden geldin buaraya gelin almanya mı ailen ordamı şimdi uzak olmakta çok zor ya Allah yardımcın olsun canım

Bostancı'dan da kalkıyor adalara, ama Avrupa yakasından da Kabataş..

Kilo almaman iyi mi kötü mü bilmiyorum? Gerçi benim bulantım olmadı ama 2 kg vermişim. pek iştahım yok, bende aşermeye başladım :) Bebişler bir şekilde besleniyordur bizden ama bizim de özen göstermemiz gerekiyor.. Benim karnımda çıkmadı gerçi!?

Eeee, cinsiyet tahminleri yapılıyor mu sizde!? :) Klasik olarak eşim erkek istiyor, benim gönlümden kız geçiyor ama inan sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki cinsiyet önemli değil. Ama nedense biri hariç, 3 arkadaşım oğlan diyor! :) Bakalım..

canım dr %60 erkek dedi zaten :) oyüzden pek tahmin faslımız olmadı:) sancın oluomu ara ara bende oluo zaten idrar yolu enfeksiyonu olmuşum oyüzden kasık ağrılarım normalmiş ama bazen karnım leğen kemiklerim ağrıo sende de o tarz ağrı oluomu ara ara ben hemen pipirikleniyorum tabi :)

:) Muhtemelen erkektir o zaman ama yine de belli olmaz.. :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Benim aşırı ağrım olmamıştı ama ara ara kasıklarım ağrıyor - bazen gaz sancısı oluyor ve fena sıkıştırıyor beni. Leğen kemik ağrım yok. Pimpiriklenme, dr'una sor emi içini ferah tut canım.

canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil cinsiyeti :)
arar ara ağrılar olması normal ozaman belki bu karın ağrısı bende de gaz sancısı olabilir çünkü kabızlık çekiyorum ondan da olabilir die düşünüyorum cuma dr a gittcem bakalım nasıl geçicek cumaya kadar sabırsızlanıyorum :)))))

Bencede tatlım.

Ay bende kabızlık çekiyorum ve bende zaten afedersin 2 hemoriod var :( Çok dikkat ediyorum ama nafile. Gebelikte de bahsur olayı çok feciymiş - inşallah çıkmaz! Al benden de o kadar bende Cumartesi test sonuçlarını alacağım ama nasıl geçecek? Ay ne güzel değil mi, aynı duyguları yaşamak ve birbirimize destek olmak. ıyi varsın, iyi ki varsınız :)

bendede var canım ondan ararda sızlatıp hatırlatıyor kendini valla prebiyotik yoğurtlara başladım artık ben napiyim yapamıyorum rahatsızlık verio hazır falan ama yicem artık hem yoğurt yemiş oluyorum hemde işe yarar umarım.
kesinlikle canım aynı anda aynı şeyleri yaşamak çok güzel ve hep diyorum ya paylaştıkça dertleştikçe rahatlıyorum :) iyiki sende varsın :)
hatta dün eşime dedim bu ağrıları takınca kafaya yok yok dedim benim kesinlikle kızlara ihtiyacım var onlarla paylaşmam lazım :)
eşim bile güldü en sonunda sanki 40 yıllık arkadaşlarımızsınız gibi hissediyorum hepinizi çok seviyorum :)

Acep bende mi o yoğurttan alsam - faydasını gördün mü?

Benim de eşim önce pek sıcak bakmıyordu siteye ama sonra alıştı ve "sende bu gidişle doğum uzmanı olacaksın" dedi :) Sonuçta hem rahatlıyoruz, hem arkadaş ediniyoruz hemde bilgi alış verişinde bulunuyoruz - fena mı yapıyoruz! :) Nasılsa onların anlayabileceği konular değil :)

Bende hepinizi çok seviyorum ve sizlerin varlığını beni acaip mutlu ediyor :)

daha 3 gün oldu bi faydasını görmedim canım ya ama devam edicem valla dün mısır yedim üstüne su içtim ama hala kabızım ya :(
kesinlikle sana katılıorum hem rahatlıyoruz hemde arkadaş ediniyoruzz :)

Ay inşallah faydalı olurda bizde kullanırız. Bende hala kıvranıyroum, ayıptır söylemesi kuru kayısı yedim ama banamısın demedi! :(

canım faydası olur inşallah ama başla istersen sende çünkü yoğurt sonuçta zararı yok dedi dr en azından yoğurt yemiş olcaksın bi kaybın değil işe yararsa fayda bile sağlarız valla :) kan hapı yapıo bu kabızlığı zaten ne yapsak fayda etmio fındık ye dedi bi arkadaşımda bende akşam onu yiyip gene su içicem üstüne :)

Başlim bari, doğru söylüyorsun. Sade yoğurdu yiyemiyorum zaten. Bana da demir şurubu vermiş, ay tadı o kadar iğrenç ki anlatamam! Hap vermesini söyleyeceğim gittiğimde. Zaten prospektüste bol su ile için yazıyor, ya kabızlık yada ishal yapıyormuş! Peki kuru kayısı + 1 bardak ılık su denedin mi? Bende onu deneyeceğim bakalım. Bu gidişle patlicam! :)

Back
X